Wat zijn de belangrijkste aspecten van de klinische toepassing van elektrische operatietafels

- Apr 08, 2019-

De elektrische uitgebreide operatietafel kan voldoen aan de operatie-eisen van verschillende posities, zoals algemene chirurgie, extracorporele chirurgie, extracerebrale chirurgie, secretie en gynaecologie in ziekenhuizen. Het biedt de meest economische en toepasbare operatietafel voor u. De vorm van de operatietafel integreert het ontwerp van het Oosterse menselijk lichaam, de esthetiek en de vereisten van verschillende posities van de operatie. Het houdt ook rekening met de stabiliteit, toepasbaarheid en schoonheid van de operatietafel.

Het belangrijkste materiaal is gemaakt van gietijzer en legering van hoge sterkte en de buitenste laag van de kolom en de basis is gemaakt van hoogwaardig niet-geborduurd staal, dat de kenmerken heeft van afdichting, stof- en vloeistofdoordringingsweerstand, corrosieweerstand en duurzaamheid .

De matras is gemaakt van geschuimd katoenmateriaal van hoge dichtheid, dat comfortabel is, anti-corruptie, aangroeiwerend, antistatisch, gemakkelijk schoon te maken, anti-bloed waterpenetratie en andere kenmerken. Aanhangselmaterialen zijn gemaakt van geschuimd katoen met een hoge dichtheid en niet-geborduurd staal, die duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen zijn.

Uitstekende fabricagetechnologie, het gebruik van geïmporteerde beweegbare wielen en vergrendelingstechnologie, gekoppeld aan het ontwerp van de vierkante basis, maakt de operatietafel zowel betrouwbare stabiliteit als mobiel gemak. Het bed bestaat uit hoofd, borst (intelligent), rug, taille, billen en benen. De tablet is gemaakt van composietmaterialen met een hoge sterkte en röntgenfilm.

De afstandsbediening gebruikt geïmporteerde componenten die de functies intelligentie, veiligheid en stabiliteit hebben. Het heeft de functie van anti-misoperation. Alle tafelbewegingen moeten bijvoorbeeld tegelijkertijd op twee knoppen worden gedrukt. Een daarvan is de functieknop, de andere is de positieknop, die het onnodige voor artsen tijdens de operatie kan verminderen.

Het oppervlak van het bed kan 0-180 graden horizontaal worden gedraaid, wat niet alleen een uitstekende voetruimte biedt voor artsen, maar ook de vereiste vergemakkelijkt om foto's te nemen onder elke hoek tijdens het operatieproces. De operatietafel met vertaalfunctie kan bijvoorbeeld 300 mm verticaal en horizontaal bewegen, zodat C-arm en beeldonderzoek het hele lichaam van patiënten kunnen omvatten zonder bewegende patiënten.

Het op- en neergaande bereik van de tafel kan 400 mm bereiken. De hoogte van het operatiekan kan worden aangepast aan de verschillende fysieke omstandigheden en verschillende bedieningsposities van de arts.

01A


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China