Wat zijn de praktische kenmerken van medische chirurgische hanger?

- Apr 26, 2018-

Zoals we allemaal weten, wordt de chirurgische hanger van het ziekenhuis voornamelijk gebruikt in ziekenhuizen. De frequentie van het gebruik ervan is relatief hoog en het voelt beter tijdens het gebruik. Daarom hebben we ervoor gekozen om een medische bedhaak voor het ziekenhuisbed te gebruiken. Ziekenhuizen zijn verstandig. Deze keuze is niet verkeerd. Wat zijn de basiskenmerken?

veiligheid

De veiligheid op de markt is relatief hoog. Over het algemeen geldt dat hoe veiliger het product is, des te vaker het kan worden gebruikt. De veiligheidsprestaties van het product zijn beter en zullen over het algemeen niet verloren gaan. Het zit vast, omdat het de levens van mensen in gevaar brengt als het valt, dus zijn veiligheidsprestaties zijn relatief goed.

Gemak

Omdat het niet erg groot is en het relatief veilig is in het gebruik ervan, omdat de kwaliteit ervan gegarandeerd is, dus het is een bepaald gemak, zodat er een bepaald voordeel in de markt is.

De medische hangbrug wordt voornamelijk toegepast op de ICU-afdeling van het ziekenhuis. Het is een van de essentiële medische reddingshulpmiddelen op de intensive care-afdeling. De droge en natte scheiding Medical Compound Pendant bestaat voornamelijk uit bruggen. De droge sectie en de natte sectie zijn samengesteld uit een redelijke droge en natte scheidingsstructuur, die is uitgerust met een flexibele infuusstandaard, een instrumentplatform dat op en neer kan worden aangepast en een medische gas-, netwerk- en vermogenuitgangsklem.

De natte en droge zone gebruikt een vrijdragende structuur om de behandelingsruimte te verbeteren. Het draaiende deel heeft een remmechanisme om drift te voorkomen en de brug is uitgerust met een therapeutisch licht. Het hoofdlichaammateriaal is gemaakt van hoogwaardig gelegeerd en roestvrij staal en het oppervlak is behandeld met elektrostatische hoogspanningsspray, die mooi, milieuvriendelijk en niet-vervuilend is.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China