Wat is het voordeel van een schaduwloze lamp?

- Feb 09, 2018-

Wat is het voordeel van een chirurgische, schaduwloze lamp?

Voordelen: (1) uitstekend koud lichteffect: de nieuwe koude LED-lichtbron wordt gebruikt als chirurgische verlichting, wat de echte bron van koud licht is, en er is bijna geen temperatuurstijging in het hoofd en wondgebied van artsen.

(2) Goede kwaliteit: wit LED-licht is anders dan de gewone werking shadowless lamp lichtbron kleurkarakteristieken, kan de kleur van bloed en andere weefsels in het lichaam verhogen, waardoor de visuele organen, de dokterspraktijk helderder is, in de stroom Verschillende organisaties, menselijke penetratie in het bloed van het orgel is meer kans om te onderscheiden, dat is over het algemeen operatie zonder schaduw lamp niet heeft.

(3) traploze aanpassing van de helderheid: de helderheid van de LED wordt digitaal geregeld. De operator kan de helderheid aanpassen aan zijn eigen aanpassingsvermogen aan de helderheid, zodat hij de meest ideale mate van comfort kan bereiken, zodat langdurige werkogen niet gemakkelijk moeheid produceren.

(4) geen flikkering: omdat een LED-schaduwloze lamp een pure gelijkstroomvoeding is, geen stroboscopische, niet gemakkelijk om oogvermoeidheid te veroorzaken, noch andere apparatuur op het werkgebied van de harmonische interferentie.

(5) uniforme verlichting: met behulp van een speciaal optisch systeem worden 360 graden gelijkmatig op het waargenomen object bestraald, zonder denkbeeldige schaduw en hoge definitie.

(6) Lange levensduur: LED-lange levensduur is veel groter dan de gemiddelde levensduur van een schaduwloze lamp, een ringvormige, energiebesparende lamplevensduur van meer dan tien keer voor een energiebesparende lamp.

(7) energiebesparing en milieubescherming: LED heeft een hoge lichtopbrengst, slagvastheid, geen breuk en geen kwikvervuiling, en het uitgestraalde licht bevat geen stralingsvervuiling door infrarood- en ultravioletcomponenten.