Wat is het verschil tussen een medische hangende toren en een medische hangbrug?

- Jun 05, 2018-

De medische chirurgische hanger is een van de onmisbare medische apparatuur in de moderne operatiekamer. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de terminaloverdracht van medische gassen, zoals zuurstoftoevoer, aantrekking, perslucht en andere medische gassen, en andere lijnen in de operatiekamer.

Het ontwerp aan de voorzijde zorgt voor de balans en stabiliteit van het apparatuurplatform en zorgt op effectieve wijze voor de veiligheid van de apparatuur.

De medische hangende toren kan worden gedraaid om de dekking van de apparatuur te vergroten en de efficiëntie van het gebruik van de apparatuur te verbeteren. Bovendien maakt het de aanpassing en het gebruik van de uitrusting eenvoudiger en gemakkelijker. De torenkop en het lagerplatform kunnen alleen in de maximale radius van de cantilever zweven, dus de enkele arm wordt gekozen voor het kleine gedeelte van de operatiekamer. Gasleiding, kabellijn en netwerkcommunicatielijn kunnen hier worden doorgegeven. De gas- en elektrische interface is compleet en gemakkelijk om verschillende soorten instrumenten te installeren die kunnen worden gedragen.

700.1.jpg

De medische hangbrug wordt voornamelijk gebruikt op de ICU-afdeling van het ziekenhuis. Het is een van de noodzakelijke hulpuitrusting voor de medische behandeling op de intensive care-afdeling en de droge en natte scheidingshangbrug bestaat voornamelijk uit het brugframe. De droge en natte segmenten zijn samengesteld uit redelijke droge en natte scheidingsstructuren en ze zijn uitgerust met een flexibel infusieframe, een instelbaar instrumentplatform en een outputterminal van medisch gas, netwerk en elektrische stroom.

Het droge en natte gebied keurt cantileverstructuur goed om de behandelingsruimte te verbeteren, heeft het omwentelingsdeel remapparaat om afwijking te verhinderen, en de brug is uitgerust met behandelingslichten. Het belangrijkste materiaal is gemaakt van hoge sterkte legering en roestvrij staal. Het oppervlak wordt behandeld door elektrostatisch spuiten met hoge spanning, dat mooi is, bescherming van het milieu en vrij van vervuiling.

SLI2800.jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China