Wat is de belangrijkste behandeling voor de snelle ontwikkeling van thoracoscopische chirurgie?

- Dec 17, 2019-

In de wereld ontwikkelt thoracoscopische chirurgie zich snel en wordt deze snel populair. Het is veranderd van de vorige diagnose naar de behandeling. Het toepassingsgebied omvat bijna elk gebied van algemene thoracale chirurgie, en het is de diagnose en behandeling van een verscheidenheid aan borstaandoeningen geworden.

En het beperkt de bedrijfstijd niet. Thoracoscopisch chirurgiebed wordt veel gebruikt bij de diagnose en behandeling van veel voorkomende klinische longziekten vanwege de kleine opening, kleine verwonding, stabiele levensindex tijdens de operatie, minder impact op de fysiologische index en sneller herstel na de operatie. Bij thoracoscopische chirurgie bieden tweekamerendotracheale intubatie en longisolatietechnologie respectievelijk eenzijdige of tweezijdige longventilatie, zodat de gezonde kant van de bronchus en de long vrij zijn van vervuiling en het operatieveld volledig is blootgesteld, waardoor betrouwbare voorwaarden voor de implementatie van thoracoscopische minimaal invasieve chirurgie. Eén longventilatie kan hypoxemie, ischemie-reperfusieletsel, hypoxisch longletsel, mechanisch stretch longletsel, aan beademing gerelateerd longletsel, niet-beademing, zijdelingse longbeschadiging en andere complicaties veroorzaken. Bovendien kan het hypoxemie verbeteren door intraveneuze anesthetica te gebruiken, de werking te onderbreken en continue positieve luchtwegdrukventilatie naar niet-beademingslong, waardoor de positieve expiratoire einddruk toeneemt om de intrapulmonale shuntsnelheid te verlagen. Toen een longventilatie werd gestart, werd de ademhalingssnelheid verhoogd, het getijdenvolume verlaagd en de drukregelventilatie uitgevoerd aan de ventilatiezijde van de long om de toename van piekinademingsdruk te verminderen of om de tijd van één long te verkorten ventilatie om ventilatorgerelateerd longletsel te voorkomen en te behandelen. Andere complicaties van eenzijdige longventilatie, zoals niet-longletsel aan de zijkant van de ventilatie, ischemie-reperfusieletsel, zijn moeilijk te vermijden. In de afgelopen jaren hebben sommige buitenlandse wetenschappers de ervaring van thoracale chirurgie gerapporteerd in de sobere toestand van eenvoudige epidurale anesthesie om de risico's in verband met tracheale intubatie te voorkomen. Ze bevestigden dat anesthesie met niet-één longventilatie en het vermogen om kleine thoracoscopische operaties uit te voeren met behoud van spontane ademhaling. Daarna behaalden enkele Taiwanese geleerden goede resultaten bij thoracoscopische lobectomie onder epidurale anesthesie gecombineerd met intrathoracale vagale blokkade.

Deze niet-tracheale intubatie-anesthesiemethoden vereisen echter hoge technische vereisten en nauwe samenwerking van anesthesiologen en chirurgen. Onlangs meldde ambrogi, een Italiaanse geleerde, dat 8 gevallen van spontane pneumothorax met succes werden behandeld door thoracoscopische chirurgie met larynxmaskerventilatie in laterale positie. De haalbaarheid en veiligheid van deze methode zijn echter niet volledig bepaald, noch is deze vergeleken met anesthesie met tracheale intubatie.Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China