Wat is het beheer van de handenwas van het operationele personeel en andere aspecten?

- Jan 06, 2020-

Ziekenhuisinfectie heeft niet alleen een ernstige invloed op de kwaliteit van de medische behandeling, maar bedreigt ook de levensveiligheid van patiënten. Operatie is een van de risicovolle afdelingen van nosocomiale infecties. Het voorkomen van infecties in de operatiekamer heeft rechtstreeks invloed op de prognose en het curatieve effect van patiënten. Aseptisch operatiebeheer in de operatiekamer is de sleutelfactor om het succes van de operatie te garanderen.

Het is ook een belangrijke maatregel om ziekenhuisinfecties te voorkomen en te beheersen. Ons ziekenhuis is een gespecialiseerd ziekenhuis van de afdeling orthopedie. Met de LCI-certificering van het ziekenhuis is de populariteit van het ziekenhuis verbeterd en is het aantal operaties toegenomen, wat hogere eisen stelt aan de omgeving van een schone operatiekamer. Om de effectieve methoden en strategieën voor beheer van nosocomiale infecties in de operatiekamer te onderzoeken, de nosocomiale infectie in de operatiekamer te beheersen en de kwaliteit van de medische zorg te verbeteren. Methoden: door het verbeteren van de regels en voorschriften van infectiebeheer in ziekenhuizen en afdelingen, het versterken van de opleiding van medische ethiek van bedienend personeel, het versterken van het beheer van de operatiekameromgeving en het wassen van de handen van bedienend personeel. Resultaten: om de controle en het beheer van infecties in de operatiekamer te versterken, zodat de omgeving en artikelen in de operatiekamer voldoen aan de vereisten van de "standaard voor het beheer van ziekenhuisinfecties". Conclusie: door het wetenschappelijk en redelijk beheer van elke link, kan de infectiesnelheid in de operatiekamer tot een minimum worden beperkt om het optreden van ziekenhuisinfecties in de operatiekamer te beheersen en het vroege herstel van de patiënten te bevorderen. Operatiekamer is een belangrijke plaats voor patiënten op de operatieafdeling. Het is een van de risicovolle afdelingen van ziekenhuisinfecties. De operatiekamer is verantwoordelijk voor de operatie van patiënten en de redding van kritieke patiënten. Patiënten met een milde infectie zullen lijden, terwijl patiënten met een ernstige infectie levensbedreigend zijn. Infectiebestrijding en -bewaking in de operatiekamer is de sleutel tot het succes van de operatie. Infectiebestrijding en -management in de operatiekamer van de operatietafel hangt niet alleen af van de kwaliteit van het ontwerp, maar ook van het bedieningsmechanisme van infectiebewaking en -controle. Doelstelling om de toepassing van de 6S-managementmodus in verpleegkundig management in de operatiekamer te verkennen. Methoden volgens de elementen van 6S management, gestandaardiseerd en gestandaardiseerd management werden uitgevoerd voor het milieu, artikelen en verpleegkundige veiligheid van de operatiekamer.

Resultaten voor en na de implementatie van 6S-management, de efficiëntie van de operatiekamer in verpleegkamers was verbeterd en de incidentie van bijwerkingen tijdens de verpleging was verminderd, het verschil was statistisch significant (P <> de uitgebreide verpleegkundige tevredenheid steeg van 85,38% tot 95,35%. Conclusie 6S managementmodus wordt toegepast.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China