Wat voor soort Productvoordelen leggen de status van chirurgische shadowless LED-lamp?

- Mar 26, 2018-

Wat voor soort Productvoordelen leggen de status van chirurgische shadowless LED-lamp?

De chirurgische shadowless lamp is al lang een onontbeerlijke medische apparatuur voor ziekenhuizen. Welke voordelen en de voordelen van ledverlichting chirurgische meer prominente zijn, kunnen wij krijgen de gunst van de meerderheid van ziekenhuizen en de vraag naar apparatuur groeit ook, dus de voordelen van het product is het nog belangrijker om ieders aandacht. LED-lampjes van de operatiekamer lineaire lamp lichaamsontwerp is volledig omsluiten, volledig voldoet aan de huidige operatiekamer ontsmetting en hoge standaard laminaire flow eisen, geïmporteerde lampen lamp-en buishouders, natuurlijk, de levensduur van de lamp is ook relatief lang, het gebruik voor elektrode oxidatie technologie, chirurgie dicht bij natuurlijke lichtbron, op te lossen de traditionele coatingproces in de spiegel blauwe coating coating veroudering verschijnsel, veilige en betrouwbare exploitatie, lage mislukkingstarief, om u te voorzien van kwaliteitsproducten, perfecte after-sales service systeem.

1. de lampenkap shell is gemaakt van ABS materiaal en geïntegreerd met vier groepen van grepen. Het gestroomlijnde, ultradunne ontwerp wordt aangenomen. De dikste deel niet hoger is dan 18CM en uitstekende laminaire flow effect kan worden bereikt.

2. gebruik warm wit international geavanceerde LED als shadowless lichtbron, bescherming van het milieu, energiezuinige LED-lamp, levensduur van de lamp: ≥ 50000 uur.

3. LED produceert geen infrarood en ultraviolet straling, geen shadowless halogeenlamp op de wond veroorzaakt door temperatuur stijging en weefsel schade, versnellen wondgenezing, en er is geen straling vervuiling.

4. LED kleurtemperatuur is constant, kleur temperatuur kleur niet verval, zacht en niet schitterende, zeer dicht bij het natuurlijke zonlicht.

5. met geavanceerde dubbele schakelaar controlesysteem, wanneer het control panel van de shadowless lamp defect raakt, is LED OT licht hoofd uitgerust met een snelle noodschakelaar om het normale gebruik van operationele LED-verlichting. Het bedieningspaneel shadowless lamp is op de aansluiting van de lente arm. De dunne film touch schakelaar vereist eenvoudige bediening en eenvoudig niet is beschadigd.


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China