Welke soort productfunctie heeft het elektrohydraulisch bed?

- Nov 27, 2018-

In de voortdurende ontwikkeling van de moderne medische industrie is het gebruik van elektro-hydraulische chirurgische bedapparatuur voor chirurgische activiteiten relatief populair bij ziekenhuizen, omdat dit apparaat een grote functionaliteit heeft en chirurgische activiteiten vergemakkelijkt.

(1), ergonomisch ontwerp, kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.

(2) Mooi uiterlijk, hoge oppervlakteafwerking en corrosieweerstand. Het lichaam is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, aluminiumlegering en smeedbaar gietijzer. De hoofdtransmissiestructuren zoals basis en hefkolom zijn allemaal bedekt met roestvrij staal. Het bedboard is samengesteld uit zeer sterk bakeliet dat bestand is tegen vuil en zuur en alkali. Het is brandwerend en duurzaam en heeft een goede penetratie van röntgenstralen. Geleidende matrassen beschermen tegen acne en statische elektriciteit.

(3), het type neemt voortdurend toe, inclusief ingebouwde taillebrug, vijfdelige gedeeltelijke kolom, C-armslang, etc., handig en veilig, volledige functionaliteit, hoge regelnauwkeurigheid en lange levensduur.

(4), intelligente, computergestuurde operatiekamer is aanzienlijk toegenomen in de afgelopen jaren, door computer controlesysteem, alle lichaamshouding single-key regelgeving.

(5), vaak uitgerust met een verscheidenheid van onderdelen om de functie van de apparatuur uit te breiden, geschikt voor chirurgische, gynaecologische, urologie, oogheelkunde, plastische chirurgie, anorectale en KNO-arts en andere afdelingen.

01A-1


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China