Wat maakt de elektrische operatietafel beter dan andere systemen

- Apr 24, 2019-

De basisfunctie van het operatiebed is om de positie van de operatie aan te passen, het operatieveld vrij te geven en de operatie soepel te laten verlopen ...

Er zijn 5 soorten posities die vaak worden gebruikt in de operatiekamer, waaronder buikligging, liggende positie, schuine stand, perineale positie en zitpositie. De elektrische operatietafel is geschikt voor hoofd en nek, borst en buik, ledematen, urinaire en gezichtsorganen en andere delen van de operatie, in lijn met de menselijke anatomie en de behoeften van medische zorg, met de volgende kenmerken:


(1) de operatietafel is ergonomisch ontworpen en kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.


(2) mooie verschijning, hoge oppervlakteafwerking, corrosieweerstand, hoge mechanische sterkte na het plastic bespuiten. Het lichaam van de elektrische operatietafel is gemaakt van roestvrij staal, aluminiumlegering, gietijzer en andere geavanceerde materialen.


(3) de types worden steeds groter en de multifunctionele operatietafel bevat een ingebouwde lendebrug, een gedeeltelijke kolom met vijf segmenten, een c-type armkatheter enz., Wat handig en veilig is, met volledige functies, hoge regelnauwkeurigheid en lang levensduur.


(4) intelligente, computergestuurde chirurgische bedden zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Operatiebedden voor alle doeleinden worden bestuurd door het computersysteem en alle posities worden bestuurd met een enkele sleutel.

8802-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China