Welke problemen moeten worden vermeden bij het gebruik van een medische operatietafel?

- May 06, 2019-

Chirurgie in veel medische instellingen, het bed is in het ziekenhuis apparatuur onmisbaar een apparaat, het zal direct invloed hebben op de werking van de kwaliteitsproblemen als gevolg, als kiezen voor slechte chirurgie bed zal schadelijk zijn voor het leven van de patiënt, een grote verscheidenheid in de markt nu , wat voor problemen heeft gezorgd bij de aanschaf van personeel, bij het gebruik van chirurgisch bed, waar moet op gelet worden om het probleem te voorkomen?

Het eerste probleem is dat de functie niet compleet is. Vanwege de moeilijkheid van veel operaties, moet de functie van het operatiebed volledig zijn. Alleen wanneer de integriteit van het operatiebed is gegarandeerd en de functie van elk accessoire volledig is, kan het ziekenhuis het op grote schaal gebruiken.

Het tweede probleem is dat accessoires naar believen kunnen worden verplaatst. Sommige bedden voor medische operaties hebben geen duidelijke bewegingsindicatoren en veel artsen met onbekende omstandigheden bewegen naar believen, wat resulteert in de verstrooiing van delen en het verlies van alle functies, waardoor de voortgang wordt vertraagd en psychologische gevolgen voor patiënten worden veroorzaakt.

Het derde probleem is dat het onderhoud niet op zijn plaats is. Veel ziekenhuizen letten alleen op het gebruik, maar negeren het schoonmaakprobleem, wat resulteert in de roestsituatie en verminderde de flexibiliteit van de werking.

01B-1(1)


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China