Waarop moet je letten in de dagelijkse veiligheidscontrole van chirurgische lampen zonder schaduw?

- Nov 02, 2018-

Met de voortdurende ontwikkeling van de medische industrie zijn chirurgische schaduwloze lampen onmisbaar en spelen ze een rol bij verlichting. Dus waar moet aandacht aan besteed worden tijdens de veiligheidsinspectie en debugging van chirurgische schaduwloze lampen? Meestal bevat het volgende:

(1) Mechanische installatie-inspectie: controleer of er mechanisch installatielek is, of er minder schroeven zijn of dat de schroeven niet goed vastzitten. Of de kaartveer een goede kaart heeft of niet, en of de decoratieve afdekkingen zijn bedekt.

(2) Circuitcontrole: controleer eerst of het systeem kortsluiting of open circuit heeft. Als alles normaal is, kunt u een power-on-test uitvoeren. Controleer in dit geval of de externe stroomtoevoer van de schaduwloze lamp stabiel is. Of de uitgangsspanning van de transformator te hoog of te laag is.

(3) Aanpassing van de balansarm: Controleer of de balansarm en de lampkop overeenkomen, of het nodig is om de kracht van de balansarm aan te passen, of het nodig is om de hoek van de balansarm aan te passen en de noodzaak om te worden aangepast door de instelmethode van de arm van de lamp. Gewoonlijk bevinden de schroeven die de arm van de lamp afstellen zich aan de twee uiteinden van de arm van de lamp, maar de fabrikanten zijn iets anders en kunnen zorgvuldig worden geobserveerd.

(4) Gezamenlijke flexibiliteitsaanpassing: hoofdzakelijk om de dempingsschroef van de verbinding aan te passen. De norm geeft aan dat de mate van afdichting van de dempinginstelling is dat de kracht die op elke positie duwt of draait, dicht bij 20N of 5Nm ligt.

(5) Afstelling en losdraaien van de gezamenlijke eindschakelaar: om de installatie en het transport van de schaduwloze lamp te vergemakkelijken, zijn de meeste schaduwloze lampproducten uitgerust met vergrendelingsschakelaars of eindschakelaars in belangrijke onderdelen zoals verbindingen. Het kan nu worden geopend.

(6) Controleer de bestralingsafstand en -diepte: de verlichtingsafstand van de meeste schaduwloze lampen is 70-140 cm of 60-130 cm. Dat wil zeggen, het schaduwloze licht werkt het beste in deze afstand.

(7) Controleer de verlichting en de kleurtemperatuur: de helderheid en de kleurtemperatuur zijn in feite een benaderend concept. Beide moeten de intensiteit van de verlichting van de schaduwloze lamp beschrijven. Meestal denken we dat het meest ideale, schaduwloze licht is dat licht vergelijkbaar is met zonlicht. Dat is ongeveer 4400-4600K.

移动-02


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China