Wanneer het elektrische bedieningsbed uitval blijkt te zijn, wat voor soort methode zou dat dan moeten zijn?

- May 15, 2019-

Met de voortdurende ontwikkeling van de medische industrie, in veel medische instellingen, is een bed voor elektrische chirurgie van essentieel belang, het is gerelateerd aan de veiligheid van patiënten, in het geval van een storing, zou het personeel welke maatregelen moeten nemen?


1. Als er alleen geen voorwaartse kantelactie is, alle andere hebben, dan is de compressiepomp normaal, is de corresponderende aanraakschakelaar of elektromagnetische klep defect, dan kunt u drie meter gebruiken om de weerstand te meten.

2. Als er niet alleen geen voorwaartse kantelactie is, maar ook geen andere actie, dan is de compressiepomp niet in orde, wat meestal de fout is van de commuterende condensator.

3. Als er beweging in de ene richting is en er geen beweging in de andere richting is, wordt deze meestal veroorzaakt door de elektromagnetische richtklep, die mechanisch vast kan zitten of het stuurcircuit is verbroken. Controleer eerst of er een spanning is, er is een spanning nodig om de omkeerklep schoon te maken, langdurig gebruik, wanneer de as van de omkeerklep een beetje onzuiverheid zal vastlopen.


4. De elektrische operatietafel wordt langzaam en automatisch omlaag gebracht tijdens gebruik, wat de fout is van de hefpomp. De oplossing is om de pomp uit elkaar te halen met benzine-reiniging, voor een speciale inspectie van de olieklep. Wissel na het wassen gewoon terug in schone olie.

5. Het elektrische bedieningsbed valt tijdens gebruik automatisch snel naar beneden. Er zijn enkele kleine onzuiverheden op de huidschaal, die de binnenwand van de oliepijp markeren.

01-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China