Bij gebruik van het elektrische bed moet aandacht worden besteed aan de volgende basispunten

- Dec 18, 2018-

Met de voortdurende ontwikkeling van medisch niveau en de medische industrie, wordt het elektrische werkende bed wijd gebruikt in de medische industrie, en wanneer gebruikt, kan het effectief de betere diensten voor de medische industrie verstrekken. Wanneer het wordt gebruikt, moeten operators het redelijk gebruiken. Bij het gebruik van zijn apparatuur moet aandacht worden besteed aan de standaardmethoden van zijn bedrijfsspecificaties.

Bij gebruik van het elektrische bed dient de bediener te starten en de rem van de basis correct los te laten. Wanneer het rempedaal nabij de basis wordt neergetreden, moet het naar de vaste stang worden verplaatst en worden gefixeerd. Zodat wanneer het wordt gebruikt, het zijn apparatuur effectief kan laten werken. Bij het gebruik van zijn apparatuur moeten operators ook aandacht besteden aan het voorkomen van onnodige verwondingen zoals elektrische schokken, kantelen en knellen. Daarom moeten operators het correct gebruiken.

Bedieners moeten het elektrische bed goed gebruiken volgens de relevante instructies. Plaats bij het gebruik van de apparatuur geen zware voorwerpen op de elektriciteitsleiding, om te voorkomen dat de apparatuur normaal functioneert, wanneer deze wordt gebruikt, moet de apparatuur zorgvuldig worden bediend.

未标题-2


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China