Waarom wordt een elektrisch bed een belangrijk apparaat in de operatiekamer?

- Dec 20, 2018-

Wetenschap en technologie hebben de ontwikkeling van de medische industrie bevorderd, er zijn veel verschillende medische apparatuur. Neem het elektrische bed als voorbeeld, de traditionele is slechts een eenvoudig bed, dat wordt gebruikt om te liggen tijdens de operatie. Maar nu is het niet langer een eenvoudig bed, de automatisering wordt steeds hoger, het is allemaal de bedoeling om de operatie te vergemakkelijken, zodat het de traditionele apparatuur zal vervangen.

Het elektrische bedieningsbed heeft complete functies, een klein formaat, een laag gewicht en is gemakkelijk te verplaatsen. Chirurgie wordt meestal uitgevoerd in de operatiekamer, maar de persoon die net de operatie heeft voltooid, kan niet bewegen. Op dit moment kan alleen het operatiekan worden verplaatst en kan de patiënt worden overgebracht naar andere afdelingen, wat de overdracht van patiënten vergemakkelijkt en het medisch personeel veel gemak biedt.

Een ander punt is dat de functie is verbeterd. De producten van vandaag zijn totaal verschillend. Ze zijn speciaal ontworpen voor verschillende chirurgische ontwerpen, die veel bedieningsgemak bieden en de gebruikstijd verkorten. We moeten weten dat het voor patiënten tijd is om te leven, vooral voor patiënten die een operatie nodig hebben. Soms is het juist vanwege de tijdsvertraging die de behandeling beïnvloedt.

11


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China