Waarom is chirurgiekamer operatiekamer steeds populairder?

- Nov 20, 2018-

Waarom is chirurgiekamer operatiekamer steeds populairder?

Waarschijnlijk weten we allemaal dat er veel soorten apparatuur worden gebruikt in het ziekenhuiswerkproces, er zijn een aantal relatief grote apparatuur en er zijn ook enkele kleine apparatuur, of het nu gaat om grote apparatuur of kleine apparatuur, die elk een andere rol spelen, de chirurg vaak Een hulpmiddel wordt gebruikt, dat is de buiten hangende toren van de operatiekamer. Het wordt in de operatiekamer geplaatst en biedt de arts veel hulp bij het uitvoeren van de operatie. Daarom zullen steeds meer ziekenhuizen deze apparatuur gebruiken.

De redenen voor de populariteit van de werkende buitenhangende toren zijn als volgt: Ten eerste is het vormontwerp van het product zeer prominent, het is niet alleen praktisch, maar heeft ook een zeer mooie verschijning, als een noodzakelijk hulpmiddel voor de operatiekamer, het. gebruik van de arts kan de dokter gelukkig maken, waardoor de efficiëntie van de arts effectief wordt verbeterd en fouten in de operatie worden voorkomen. Het kan een comfortabelere omgeving bieden voor mensen. Ten tweede zijn er meer functies om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Het gebruik van dit product is uitstekend en de diverse functies zijn precies waarom mensen het graag gebruiken. Het levert zuurstof aan de patiënt en verlengt de levensduur van de patiënt.

8D2DFE0F75A1C3D5EA6DF54FB92F8D0D


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China