Waarom is het elektrische bedieningsbed populair vanwege het publiek?

- Oct 22, 2018-

Met de verbetering van de medische technologie wordt het succespercentage van een operatie voor de behandeling van verschillende ziekten steeds hoger en de levensverwachting van mensen met ernstige ziekten neemt ook toe. Tegenwoordig hebben mensen niet alleen hogere en hogere eisen aan de kwaliteit van de chirurgie, maar hebben ze ook steeds hogere eisen voor de ervaring tijdens de operatie. Zoals het gezegde luidt, is er een vraagmarkt. Om mensen comfortabeler te maken tijdens de operatie, is er een elektrisch operatiekamer op het gebied van chirurgie. Dus waarom is het elektrische bedieningsbed populair? Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies van het elektrische bed.

De basisfunctie van het operatiekan is om de positie van de operatie aan te passen, het operatieveld te ontmaskeren en de operatie soepel te laten verlopen. Het elektrische bed is geschikt voor de werking van hoofd en nek, borst en buik, ledematen, urinaire en gelaatstrekken en voldoet aan de behoeften van de menselijke anatomie en medische zorg. Het heeft de volgende kenmerken:

(1) Ergonomisch ontwerp kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.

(2) Mooi uiterlijk, hoge oppervlakteafwerking, corrosieweerstand, hoge mechanische sterkte na sproeibekleding. Het lichaam is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, aluminiumlegering en smeedbaar gietijzer. De hoofdtransmissiestructuren zoals basis en hefkolom zijn allemaal bedekt met roestvrij staal. Het bedboard is samengesteld uit een zeer sterk bakeliet dat bestand is tegen vuil en zuur en alkali. Het is brandwerend en duurzaam en heeft een goede penetratie van röntgenstralen. Geleidende matrassen beschermen tegen acne en statische elektriciteit.

(3) Het type neemt voortdurend toe, inclusief ingebouwde taillebrug, driedelige deelkolom, C-arm, etc. Het is handig en veilig, met complete functies, stabiel hijsen, hoge regelprecisie en lange levensduur.

(4) Intelligent, computergestuurd bed is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, gecontroleerd door een computerbesturingssysteem, regeling van de enkelvoudige positie in de lichaamspositie.

(5) Het is vaak uitgerust met een verscheidenheid aan onderdelen om de functie van de apparatuur uit te breiden. Het is geschikt voor verschillende afdelingen, zoals chirurgie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde, plastische chirurgie, anorectale en otolaryngologie.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China