Waarom is de werking van de elektrische operatietafel zo soepel?

- Apr 28, 2018-

Er zijn veel medisch personeel die zich voelen nadat ze het chirurgische bed van Mingtai hebben gebruikt. Afgezien van de voordelen van een volledige lichaamspositie en gemakkelijke conversie, zullen ze tijdens het opereren van het operatiegedeelte zeer soepel en stabiel aanvoelen. Dit heeft ongetwijfeld geleid tot een afdeling van nieuwsgierigheid.

Mingtai Electric Chirurgisch bed wordt hoofdzakelijk aangedreven door elektrohydraulische kracht. Het bestaat uit een bedieningsschakelaar, snelheidsregelklep en magneetventiel. Het is voorzien van een hydraulische krachtbron door een elektrohydraulische tandwielpomp om de heen en weer gaande beweging van elke bidirectionele hydraulische cilinder en door de handgreep te regelen. Knoppen om de werking van het bed te regelen voor verschillende positiewijzigingen, zoals tillen, naar links en naar rechts kantelen, naar achteren en naar achteren kantelen, taille- en ruglift, vaste en andere mobiele functies, zodat deze aan de vereisten voor chirurgische ingrepen voldoet. Hieruit kunnen we afleiden dat het bed hoofdzakelijk wordt aangedreven door het motorisch aangedreven hydraulische systeem en dat het uitstekende hydraulische transmissiesysteem een stabiele stroomvoorziening biedt voor het hele bed, zodat het operatiekant erg stabiel in gebruik is.

Vergeleken met mechanische overbrenging en elektrische overbrenging heeft hydraulische overbrenging de volgende voordelen:

1. Verschillende componenten van hydraulische transmissie kunnen gemakkelijk en flexibel worden gerangschikt volgens de behoeften.

2, lichtgewicht, kleine grootte, kleine bewegingsinertie, snelle reactie.

3, handige controle en controle, kan bereiken een breed scala van traploze snelheidsregeling (snelheidsbereik tot 2000: 1).

4, kan automatisch overbelastingbeveiliging bereiken.

5, het algemene gebruik van minerale olie als een werkmedium, het relatieve bewegingsoppervlak kan zelfsmerend zijn, lange levensduur.

6, het is gemakkelijk om lineaire beweging te bereiken.

7. Het is gemakkelijk om de automatisering van de apparatuur te realiseren. Wanneer de elektrohydraulische verbindingsbesturing wordt toegepast, kan niet alleen een hoger niveau van automatisch regelproces worden bereikt, maar kan ook een afstandsbediening worden gerealiseerd.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China