Aanpassing en acceptatie van bedieningslichten

- Dec 11, 2017-

Foutopsporing omvat meestal het volgende:

(1) Mechanische installatiecontrole: kijk of er mechanische installatiefouten zijn, er geen schroeven of schroeven zijn die niet strak zitten. Card Spring heeft een goede kaart, de verschillende decoratieve afdekplaat is bedekt.

(2) Circuitcontrole: controleer eerst of het systeem kortsluiting of open circuit heeft. Als alles normaal is, kan doorgaan met de elektriciteitstest, op dit moment moet controleren of de externe voeding van de lamp stabiel is. Of de uitgangsspanning van de transformator te hoog of te laag is.

(3) Balancering van de arm: om te zien of de balansarm en de lamphouder bij elkaar passen, of het nodig is om de kracht van de balansarm aan te passen, of het nodig is om de hoek van de balansarm aan te passen en de behoeften kunnen worden aangepast door middelen voor het afstellen van de arm van de lamp. Gewoonlijk past u de lamparm van de schroeven aan de twee uiteinden van de lamparm aan, maar verschillende fabrikanten die iets verschillen, kunnen zorgvuldig worden geobserveerd.

(4) De flexibiliteit van de gewrichtsverstelling: hoofdzakelijk om de verbindingen van de dempingsschroeven te regelen, is de standaardregeling van de dichtheid van de demping in elke positie om de verbindingkracht nabij 20N of 5Nm te bevorderen of te roteren.

(5) De aanpassing en Songqi van de gezamenlijke eindschakelaar: om de installatie en het transport van het licht te vergemakkelijken, zijn de meeste lichte producten in de belangrijkste onderdelen, zoals verbindingen, ingesteld om dode schakelaars of eindschakelaars te vergrendelen. kan nu worden geopend.

(6) Controleer de bestralingsafstand en -diepte: het grootste deel van de blootstellingsafstand van het licht in de 70-140cm of 60-130cm. De lamp is de beste in de verte.

(7) Controleer de verlichtingssterkte en de kleurtemperatuur: de verlichtingssterkte en de kleurtemperatuur zijn eigenlijk een benaderend concept. is om de intensiteit van de verlichting te beschrijven. Meestal denken we dat het ideale licht het geschatte zonlicht en de zon is. Dat is ongeveer 4400-4600.000.

De hierboven genoemde aanpassing, inspectie van gekwalificeerde bedrijfslichten kan in gebruik worden genomen.