Basisfunctie van elektrisch bed

- Aug 26, 2019-

De basisfunctie van het bedieningsbed is om de positie van de bewerking aan te passen, het werkveld bloot te leggen en de bewerking soepel te laten verlopen. Er zijn vijf soorten houdingen die gewoonlijk worden gebruikt in operatiekamers: buikligging, rugligging, schuine positie, perineale positie en zitpositie.

Het elektrisch werkende bed is geschikt voor hoofd en nek, thorax en buik, ledematen, urine en vijf organen. Het voldoet aan de behoeften van menselijke anatomie en medische zorg. Het heeft de volgende kenmerken:

(1) Het voldoet aan een ergonomisch ontwerp en kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.

(2) Mooi uiterlijk, hoge oppervlakteafwerking, corrosieweerstand, hoge mechanische sterkte na het spuiten. Het machinelichaam is gemaakt van roestvrij staal, aluminiumlegering, nodulair gietijzer en andere geavanceerde materialen. De belangrijkste transmissiestructuren zoals basis en hefkolom zijn allemaal bedekt met roestvrij staal. De bodemplaat is samengesteld uit bakeliet met hoge weerstand met aangroeiwerende en zuur-alkalibestendigheid. Het is vuurvast en duurzaam en heeft een goede röntgenpenetratie. Geleidende matras kan doorligwonden en statische elektriciteit voorkomen.

(3) Toenemende types, inclusief ingebouwde taillebrug, vijf gedeeltelijke kolommen, C-arm katheter, etc. Gemak, veiligheid, complete functies, hoge regelnauwkeurigheid en lange levensduur.

(4) Het intelligente, computergestuurde bedieningsbed is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het wordt bestuurd door een computerbesturingssysteem en een enkele sleutel van alle posities.

(5) Vaak uitgerust met een verscheidenheid aan reserveonderdelen om functies van apparatuur uit te breiden, geschikt voor chirurgie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde, plastische chirurgie, anorectologie, otorhinolaryngologie en andere afdelingen.

VG-D5(Baby loving)


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China