Hoe de operatiekamer met schaduwloze lamp te reinigen

- Feb 22, 2019-

Om postoperatieve infecties te voorkomen en het aantal nosocomiale infecties (in het ziekenhuis) te verminderen, moet de operatieschaduwloze operatiekamer aan het einde schoon worden gehouden. Routines handhaven het noodzakelijke niveau van netheid in de chirurgische situatie, ongetwijfeld, moet worden ontwikkeld en nageleefd. Dit zal resulteren in een veilige en hygiënische omgeving die werknemers een veilige, beschermende atmosfeer biedt voor chirurgische patiënten. De gids geeft een overzicht van de algemene procedures die u moet volgen om de operatiekamer schoon te houden.

1 Veeg elke ochtend voor gebruik alle onderdelen van de operatiekamer, meubilair en uitrusting voor het reinigen, steriliseren van doek en een door het ziekenhuis goedgekeurd antibacterieel bacteriedodend schoonmaakmiddel schoon.

2 Reinig elke bewerking tussen kamers. Berg eerst alle chirurgische vellen en vellen van het ziekenhuis op en verwijder ze. Verzamel alle gewaden, overschoenen, maskers, handschoenen en andere wegwerpartikelen en haal ze uit het operatiegebied en gooi ze dan op de juiste manier weg.

3 Reinig, desinfecteer en vervang alle items die tijdens de procedure worden gebruikt, zoals scalpels, pincetten en clips. Bovendien kan het reinigen van grote apparatuur, zoals trays en armaturen, fysiek worden behandeld, de antibacteriële bacteriedodende reiniger van het chirurgisch team.

4 Gebruik een VAC-winkel of een droog / nat vacuüm om de vloer te reinigen, met speciale aandacht voor het werk van het chirurgische team. Verwijder eventuele losse stukken uit de operatiekamer en verzamel stof en dweil op de vloer voordat u gaat lopen. Giet vervolgens het ziekenhuis, goedgekeurd ontsmettingsmiddel, op de vloer en laat het ongeveer 10 tot 15 minuten zitten.

5 Maak droog of knuffelmateriaal los met een polijstpad of een borstel en veeg het vuile water vervolgens met een nat / droog stofzuiger om de vloer te schrobben.

6 Spoel eventueel overgebleven desinfectiemiddel af met schoon water op de overdekte vloer. Week het spoelwater met een schone mopkop en laat de vloer drogen.

7 Keer terug naar de meubelkamer nadat de vloer helemaal droog is.

8 toepassingen van antibacteriële sterilisatie-oplossingen, de volgende items aan het einde van elke dag: apparatuur geïnstalleerd op muren of plafonds, laaghangende lampen, gootstenen, meubilair voor alle operatiekamers, inclusief onderzijde en naven en afvalcontainers, emmers of schalen, sterilisatie Veel van deze producten zijn zoveel mogelijk.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China