Koolstofvezel chirurgische bedden zijn anders

- Jan 02, 2019-

Voordelen en functies:

Carbon fiber chirurgie bed keurt microcomputercontrole, geavanceerde elektrohydraulische transmissietechnologie, in plaats van de traditionele elektrische push rod transmissietechnologie, zodat de positie van meer accurate, meer uniforme en soepele rijsnelheid.

* de belangrijkste onderdelen van het hydraulische systeem zijn geïmporteerde onderdelen, de algehele prestaties zijn betrouwbaarder en duurzamer.

* de vijf beweegbare delen van de tafel zijn afneembaar en er zijn verschillende installatiemethoden om te kiezen volgens de vereisten van de chirurgische positie. Gecombineerd met het unieke koolstofvezelmateriaalpaneel biedt het een supergrote ruimte en een nauwkeurig beeld voor het c-arm röntgenstraalperspectief.

* het nieuwe sponsbed van het materiaalgeheugen kan de druk afgeven die wordt veroorzaakt door het contact tussen het lichaam van de patiënt en het bedoppervlak, veroorzaakt door de werking gedurende een lange tijd. Het voldoet aan de veiligheidsnorm en is geïsoleerd, brandbaar, antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken.

* bedframe voor het vervaardigen van koolstofstalen metalen buizen, roestpreventie, complete verwerking, consistente verfbehandeling, geavanceerde antibacteriële poedercoating. Een deel van het oppervlak na dubbele verwerking galvaniseren behandeling, zodat het uiterlijk van het hele bed mooier, slagvastheid, schade en handige reiniging en desinfectie.

* de basis is uitgerust met zwenkwielen om de beweging van de bedtafel te vergemakkelijken, en heeft tegelijkertijd twee vergrendelingsfuncties, zodat het bedoppervlak tijdens het gebruik van het proces de gewenste stabiliteit en veiligheid bereikt.

3001A


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China