Waarschuwingen voor een veilig gebruik van een elektrisch bed

- Mar 14, 2019-

1. Druk op de elektrische grijperschakelaar op het bedieningspaneel van de operatietafel om naar de voorbereidingsfase van de bewerking te gaan.

2. Start en laat de basisrem van de operatietafel correct los. De remassistentplaat nabij de basis van de onderste trede wordt naar de vaste stang verplaatst en gefixeerd om de centrale mechanische remfitter te starten om de operatietafel te fixeren.

3. Voorkom letsel aan externe vermoeidheid (1) Voorkom storten: na het openen van de rem van de voet van de elektrische operatietafel, is de elektrische operatietafel niet vergrendeld en gefixeerd. Op dit moment kan de operatietafel of de patiënten die op doorreis zijn worden verschoven of gekanteld. De patiënten vallen in bed. Dus na de aanpassingsoperatie moet het operatiekastje worden vergrendeld. (2) Voorkomen van knijpen of verpletteren: Plaats uw voet niet onder de multifunctionele werkende bedbodem wanneer u de rem van de basis loslaat. (3) Voorkom struikelen: plaats een draad in de juiste positie t. Vermijd struikelen tijdens het lopen. (4) Elektrische schokken voorkomen: Bedien of repareer de operatietafel niet wanneer de afdekking van de elektrische revisie of de besturingscomponenten is verwijderd. (5) Brandwonden voorkomen: bij het gebruik van een elektrisch mes? Voorkom dat de huid van de patiënt de metalen delen van het operatiegedeelte raakt en vermijd bypass-brandwonden.

VG-D5(Baby loving)


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China