Samenstelling van standaard bedieningsinstrumenten in elektrisch bed

- Jul 12, 2019-

Voor operaties worden de gebruikte operatiekamers volledig gedesinfecteerd. Bij het verkennen van de buikholte van het menselijk lichaam is een speciaal operatiekan nodig, dat kan worden gekanteld en opgetild. Bij orthopedische chirurgie is een extra tafel nodig om de ledemaat of het hoofd te fixeren. Wanneer de getroffen dieren rugligging, buikligging en laterale rugligging hebben, kunnen geschikte verbanden worden gebruikt om een eenvoudige losmakende knoop te maken op de proximale zijde van het winter- of voetgewricht van de aangedane dieren. De ledematen worden in de overeenkomstige delen van het bedieningsbed bevestigd door een elektrisch bed. Pas op dat u de knoop niet knoopt, zodat deze aan het einde van de operatie kan worden losgemaakt. Indien nodig moet de staart ook op de juiste manier worden bevestigd.

Standaard chirurgische instrumenten zijn geschikt voor de meeste operaties. Speciale chirurgische instrumenten zijn alleen nodig voor speciale operaties zoals orthopedische chirurgie en thoracotomie. Afhankelijk van de verschillende toepassingen van chirurgische instrumenten, kunnen elementaire chirurgische instrumenten worden gebruikt voor weefselscheiding, hemostase en afsluiting van weefsels. Speciale chirurgische instrumenten moeten worden aangevuld voor speciale operaties zoals ogen. Wanneer weefselscheiding is voltooid, zijn scherpe instrumenten zoals scalpel, peesmes, schaar, pincet, wondhaken en openingen nodig. Wanneer de hemostase is voltooid, zijn een hemostatische forceps en doorligatienaalden nodig. Voor het sluiten van weefsels zijn steken zoals rechte naald, ronde bochtnaald, Mitsubishi-naald, darmdraad, zijdedraad en naaldhouder nodig. De meeste operaties bestaan uit hun specifieke elementaire chirurgische instrumenten. Bijvoorbeeld, bij gebruik in abdominale exploratie, kunnen de chirurgische basisinstrumenten worden gekoppeld aan speciale instrumenten die overeenkomen met het doel van de operatie.


8801单


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China