Correct gebruik van bedieningslampen

- Dec 11, 2017-

Bedieningslamp Correcte gebruiksmethode:

1. Ten eerste, volgens de operatie moet de lichte druk op de knop aan te raken, licht helderheid door middel van de lichte touch-knop traploos dimmen, erin om de juiste verlichtingssterkte te bereiken. Na elke bewerking drukt u op de aanraaktoets voor helderheid tot het donkerst, voor de volgende aanpassing.

2. Draai aan de hendel, pas de puntgrootte en de aggregatiediepte aan, zodat het de beste verlichtingsstatus bereikt, hendelsets kunnen desinfecteren worden verwijderd, druk gewoon op de knop boven de hendelset, u kunt verwijderen, installeer de hendelset wanneer de knop , en hoor "klik" op een geluid dat vergrendeld is.

3. Wanneer het rode alarmlampje knippert, vervangt u de lamp op tijd na de operatie, hoe vervangt u de lamp? Sluit eerst de stroomtoevoer af, enzovoort, na het afkoelen van de gloeilamp, schroef de vaste componenten van het dimsysteem op de 3 bouten los en trek de volledige onderdelen van het dimsysteem naar beneden, verwijder de gloeilamp.

4. Wanneer het bedieningslampje uit de doos naar de operatiekamer wordt verwijderd, is het ten strengste verboden om het masker te pletten.

Wat zijn de opmerkelijke dingen? Om constant te controleren of het lampje van de sluiting los zit, om ongelukken te voorkomen, demonteer dan de No shadow oefenboeken en het regelcircuit niet, in overeenstemming met het gebruik van handmatig of professioneel technisch personeel om te voorkomen dat de bedieningslichten defect raken.