Huidige situatie en de ontwikkeling van elektrische operationele tabel

- Jan 07, 2019-

Chirurgie is een onmisbaar middel voor de behandeling van trauma's en orthopedische aandoeningen. Daarom, als een van de belangrijkste medische instrumenten voor chirurgische behandeling, speelt de operatietafel een belangrijke rol in de orthopedie, orthopedie en chirurgische medische instrumenten. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, de versterking van de machinale bewerking van vermogen en de verbetering van het ontwerp en de productie niveau, de operatietafel heeft ontwikkeld vanaf de eerste handmatige station tot de draadloze externe elektrische aandrijving, dus vrij de operatiekamer medisch personeel van de gecompliceerde operatie van het operationele tabel station.

Belangrijkste functies en eigenschappen:

(1) intelligente digitale wegen en data managementsysteem

(2) gehumaniseerd ontwerp bespaart ruimte

(iii) nieuw concept van de wederopbouw van de ruimte

(4) multi-positie aanpassing

Hoog comfort vullen, eenvoudig desinfectie en stofdicht design

Vooruitzichten voor de ontwikkeling

1. de enorme verandering in de bewerkingsmodus

De werking van het bed werking omvat opheffing van het oppervlak van het bed en het voorwaarts en achterwaarts kantelen. Vroege werking van de operatietafel voor de eenvoudige man-gedreven, is puur afhankelijk van medisch personeel hand, omslachtige operatie, gebrek aan gemak en flexibiliteit. Op dit moment wordt veel pedaal hydraulische aandrijving gebruikt. Met de ontwikkeling van de elektronische technologie, worden de operatietafel met de verandering van de positie van de motor aangedreven oliepomp en de operatietafel met de volledige mechanische aandrijving van de motor geleidelijk aan vervangen door de afstandsbediening met de verandering van de De functiestand van de gelijkstroom motor aangedreven oliepomp zonder elektromagnetische interferentie en de ver-infrarood-afstandsbediening met de computer-aided bedieningsleiding zonder inmenging. Hoe dan ook. De werking van het bed van de operatie is meer en meer de neiging om automatisering en intelligentie, teneinde de last van de exploitant, handige afstandsbediening, en aan de behoeften van de chirurgie en andere aspecten.

Twee ontwikkelingstrends: multi-functionalization en specialisatie

Multifunctionele werking bed is een belangrijk richting van de ontwikkeling. De elektrische universele operatietafel wordt standaard met de brug van de borst been plaat met translationeel functie gescheiden en kan worden gebruikt voor het hele lichaam radiografie en katheter-operatie. Elke plaat onder een grote hoek kan worden verplaatst naar de posities die nodig zijn voor de verschillende operaties, en er zijn een groot aantal optionele accessoires. Het kan voldoen aan de behoeften van de verschillende chirurgische posities. In het algemeen, het heeft een ingebouwde batterij van de grote capaciteit, die kan voldoen aan de vraag van de macht van chirurgie voor l weken na volledig worden opgeladen. Dit soort uitgebreide operatie bed kan worden gebruikt in de operatiekamer ziekenhuis voor hoofd, hals, borst en buik, perineum, ledematen en andere chirurgie en Gynaecologie en verloskunde, ent en orthopedische chirurgie.

01.


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website:http://www.Vega-Medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China