Huidige situatie en ontwikkeling van elektrisch bed

- Apr 04, 2019-

Huidige situatie en ontwikkeling van elektrisch bed

Chirurgie is een onmisbare behandeling voor trauma en orthopedische ziekten. Veel chirurgische ziekten moeten operatief worden behandeld. Daarom, als een van de medische basisinstrumenten voor chirurgische behandeling, speelt operatiekamer een belangrijke rol in orthopedische, orthopedische en chirurgische medische apparaten. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, de versterking van de mechanische verwerkingscapaciteit en de verbetering van het ontwerp- en productieniveau, heeft het bed zich ontwikkeld van handmatige aandrijving naar draadloze afstandsbediening elektrische aandrijving, waardoor het medisch personeel in de operatiekamer wordt bevrijd van de gecompliceerde bediening van het rijden op bed.

Hoofdfuncties en kenmerken:

(1) Intelligent digitaal weeg- en gegevensbeheersysteem

(2) Gehumaniseerd ontwerp om ruimte te besparen

(3) Nieuw ruimtewereldconcept

(4) Aanpassing op meerdere posities

(5) Comfortabele vulling, eenvoudige desinfectie, stofdicht ontwerp

Vooruitzichten voor ontwikkeling

1. Grote veranderingen in de werking

De bediening van het operatiekwartier omvat het stijgen en dalen van het bedoppervlak, de kanteling van de voor- en achterkant enz. De vroege bediening van het operatiekwartier was een eenvoudige door mensen aangedreven handeling, die uitsluitend berustte op de handen van medisch personeel . De operatie was omslachtig en miste gemak en flexibiliteit. Momenteel wordt pedaalhydraulische aandrijving veel gebruikt. Met de ontwikkeling van elektronische technologie, worden de operatietafel aangedreven door motor en het werkende bed aangedreven door motor geleidelijk vervangen door de ver-infrarode afstandsbediening zonder elektromagnetische storing en interferentie van computer-gesteunde controlelijn. Kortom, de bediening van het bed wordt steeds meer geautomatiseerd en intelligent, om de last van de operatoren te verminderen, de bediening op afstand mogelijk te maken en te voldoen aan de behoeften van de chirurgie en andere aspecten. Gespecialiseerd in de productie van elektrische operatietafels in strikte overeenstemming met de nationale normen.

2. Ontwikkelingstrends van multifunctionele en specialisatie

Multifunctioneel beddenbed is een belangrijke ontwikkelingsrichting. Het elektrische universele vliegende bed met standaard borstbrug en afzonderlijke beenplaat heeft een vertaalfunctie en kan fotografie van het gehele lichaam en bediening van de katheter uitvoeren. Elke plaat kan onder een grote hoek bewegen om de posities te bereiken die nodig zijn voor verschillende bewerkingen, en heeft een groot aantal optionele accessoires die kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende gespecialiseerde chirurgische posities. Het heeft meestal ingebouwde batterijen met grote capaciteit, die kunnen voldoen aan de behoeften van 1 week gebruik na volledige lading. Dit uitgebreide vliegende opererende bed kan worden gebruikt voor hoofd-, nek-, borst- en buikholte, perineum, ledematen en andere chirurgische ingrepen, gynaecologie en verloskunde, gelaatstrekken en orthopedie in de operatiekamer van het ziekenhuis. Feitian is gespecialiseerd in de productie van elektrische operatietafels in strikte overeenstemming met de nationale normen.

VG-D1(ordinary)


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China