Dagelijks onderhoud van een schaduwloze lamp in werking

- Nov 08, 2019-

Werkingsstatus van de werking schaduwloze lamp, Methode: leg een stuk wit papier in het werkgebied, als er boogschaduw is, vervang dan de overeenkomstige lamp desinfectiehendel op zijn plaats. Methode: twee "klikken" wanneer het apparaat is geïnstalleerd. Reiniging: veeg het oppervlak af met zwak alkalisch oplosmiddel (zeepwater).

Voorkom het gebruik van gechloreerde lotion (metaalschade) en alcohollotion (plastic en verfschade). Maandelijkse inspectie is voornamelijk om te controleren of het stand-bysysteem (batterij) normaal is. Methode: sluit de 220V-voeding af om te zien of de standby-voeding is gestart.

De levensduur van de lamp is zelfs 1000 uur; wat de lamphouder betreft, deze wordt in principe eenmaal per jaar vervangen. De voorwaarde is dat de door ALM gespecificeerde gloeilamp wordt gebruikt. Vier processen van jaarlijkse inspectie en onderhoud (uit te voeren door gecertificeerde ingenieur). Draai de stroomkabelconnector vast (aan de ingang en uitgang van de schakelkast).

Schroef bij elke verbinding, borstelaanpassing, rotatielimiet (zoals lampkop van het type 4000 rond de arm van de lampkop), bedrijfsspanning van de lamp (23 V AC DC), reminspectie bij elke verbinding. Loodrechtheid van ophangpijp en balans van ophangsysteem, bevestiging van schroeven bij de verbinding van elk onderdeel, normaal remmen wanneer elke verbinding werkt, warmteafvoereffect van rotatielimiet, status van lamp van lamphouder, verlichtingssterktediameter van desinfectiehandgreep


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, North Of Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China