Beschrijving van de structuur en de installatiemethode van elektrisch bedienend bed

- Jul 02, 2019-

Elektrisch bedienend bed is een grote operatiekameruitrusting. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de vooruitgang van de tijd is het medische veld voortdurend geïnnoveerd. Het is geëvolueerd van het traditionele bedieningsbed met enkele functie dat niet kan worden opgevouwen en gecombineerd tot een multifunctioneel elektrisch bed dat kan worden opgevouwen en ingepakt om patiënten te duwen. Het volgende is een beschrijving van de structuur en de installatiemethode van het elektrische bedieningsbed.

De hoofdstructuur van het elektrisch bedienend bed bestaat uit een tafel, hoofdgedeelte, elektronische bediening en accessoires. Om het bedieningsbed een betere rol te laten spelen en te voldoen aan de positiebeweging en bediening van de patiënt, wordt het hef- en vouwmechanisme gebruikt. Het tafeloppervlak bestaat uit kopplaat, achterplaat, zitplaat en pootplaat, inclusief kopplaat, achterplaat, zitplaat, linkerbeenplaat, rechterbeenplaat en heupplaat. Het materiaal is hoofdzakelijk gemaakt van roestvrij staal, dat corrosie en vervorming kan voorkomen en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Tijdens het installatieproces moeten de turbine, de worm en de hefinrichting worden gemonteerd om de andere hefmechanismen op dezelfde manier te installeren. Twee poten zijn verbonden door driewegpijp en kruissteun van beensteun. Het bovenste uiteinde van de beensteun is bevestigd met groefmortel. Het onderste uiteinde van de beenkolomsteken met driewegarm en verticale beugel van beenrem, en het universele wiel van de rem is onderaan geïnstalleerd. Installeer andere poten op dezelfde manier. De brancardzijbuis, de brancardkruisbeugel, het brancardbedoppervlak, het eenrichtingsvouwgedeelte en de duwhandgreep worden volgens het ontwerp in een vouwbare brancard geassembleerd. Na assemblage, oprekbed vouwen en verpakken.

photobank (2)


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China