Elektrisch verpleegbed ontwerpconcept

- Apr 26, 2019-

1, veiligheidsprincipes, omdat het intelligente verpleegbed voor ouderen en het lichaam van de patiënt om direct contact en bediening uit te voeren, en ten opzichte van gezonde mensen, het lichaam van deze groep mensen is kwetsbaarder voor letsel, dus de intelligente verpleegbed in de beveiligingseisen zijn erg hoog. Of het nu gaat om de structuur van het intelligente verpleegbed of het ontwerp van het besturingssysteem, veiligheid is altijd een principe van de hoogste prioriteit. Bijvoorbeeld, in het structurele ontwerp, zou er geen interferentie moeten zijn, de stijfheid en sterkte van de structuur zou voldoende marge moeten hebben, om de verschillende limietgevallen te overwegen.

2, de menselijke natuur, comfortabele sexprincipe menselijke aard, comfortabel seks-ontwerp is de uitvergroting dat de bruikbaarheid ontwerpen, intelligente verpleegster bed moet worden gebaseerd op het beginsel van het menselijk lichaam fysiologie, rekening houden met het respect, zoals de fysiologie structuur van de persoon, psychologische toestand, gedragspatroon meer. De structuur van elk onderdeel moet bijvoorbeeld overeenkomen met de afmeting van het menselijk lichaam; Het is ontworpen om versnelling te minimaliseren en zo verder.

3. Principe van functionele diversificatie

Verschillende gebruikers hebben vaak de eis van allerlei verschillende functies in het verpleegbed, naast de basislichaamspositie-eis, hebben ze nog steeds de meer vereiste zoals eten, gorgelen, poepen.

4, lichtgewicht principe vanuit het perspectief van het verminderen van het energieverbruik en het verminderen van de beweging van de traagheid, moet de intelligente verpleegbed in het geval van het waarborgen van de functie en de veiligheid van het licht principe. Dit bespaart niet alleen het materiaal, verlaagt de kosten en vermindert de bewegingsinertie, is zeer bevorderlijk voor een deel van de stop, de transportkosten voor intelligent verzorgingsbed zijn aanzienlijk verminderd. Multifunctioneel verpleegbed wordt opnieuw intelligent elektrisch verpleegbed genoemd, omdat het gebruik handig is en de gunst krijgt van een groot aantal oude vriend en jonge kinderen, waardoor de last van verpleegkundig personeel aanzienlijk wordt verminderd. Met het toenemende aantal ouderen in China zal de vraag naar multifunctionele verpleegbedden en thuisverpleging blijven toenemen.

MSC-DDC5


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China