Elektrisch bedienend bed vervangt een bed met een vroege handbediende pedaalchirurgie

- Feb 14, 2019-

Als een nieuw type medische hulpapparatuur in moderne ziekenhuizen, trekken elektrische bedieningsbedden steeds meer de aandacht van mensen. Het elektrisch bedienend bed heeft zijn eigen eenvoudige bediening en de volledig elektrische intelligente bedieningsmodus weerspiegelt de modernisering en modernisering van medische technologie in de ziekenhuizen van vandaag. Forefront, het elektrische bedieningsbed kan een intelligente en nauwkeurige conversie van de lichaamspositie realiseren, kan de positieconversie van patiënten met verschillende positieverwondingen realiseren, en het is eenvoudig te bedienen en kan op afstand worden bediend. Het realiseert volledig geautomatiseerde en intelligente medische technologie verbetering en wordt het operatiekamer van het moderne ziekenhuis. Representatief product.

Het elektrische bedieningsbed vervangt het vroege handbediende bed van de trapbediening, waardoor de bediening eenvoudig is.

De bedieningsfuncties van het bedieningsbed omvatten in het algemeen het optillen van het bedoppervlak, voorwaarts en achterover kantelen, en dergelijke. De vroege bediening van het operatiekan was een eenvoudige manuele aandrijving, die uitsluitend berustte op de handmatige beweging van de medische staf. De operatie was omslachtig en miste gemak en flexibiliteit. Op dit moment gebruiken sommige plaatsen de hydraulische rijmethode van het pedaal. Met de ontwikkeling van elektronische technologie verandert de operatietafel van de motoraangedreven oliepompbedieningspositie en wordt het werkbed van de motor volledig mechanisch aangedreven ook geleidelijk aangedreven door de gelijkstroommotor zonder elektromagnetische interferentie om de positieverandering van de oliepomp te regelen en het computer-ondersteunde ver-infrarood gehinderd door de controlelijn. Vervangen door afstandsbediening.

Al met al wordt de werking van het operatiekamer meer en meer geautomatiseerd en intelligent, om de werklast van de operator en de operationele complexiteit te verminderen, afstandsbediening op afstand mogelijk te maken en te voldoen aan de behoeften van chirurgie en andere aspecten.

8804-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China