Gynaecologische operatietafelstructuur en -functie

- May 18, 2018-

Tegenwoordig, met de voortdurende ontwikkeling van medische machinetechnologie, waaronder een gynaecologisch bed voor chirurgische levering, is dit heel gebruikelijk. De belangrijkste rol is het bieden van geboortes voor verloskunde en gynaecologie, gynaecologische chirurgie, diagnose en onderzoek, inclusief een keizersnede. Een verscheidenheid aan medische functies. Een goed gynaecologisch bed kan de slagingskans van een operatie aanzienlijk verhogen, en het kan de patiënt ook toestaan om comfortabel op het bed te liggen. Kunnen mensen weten of het werkt?

Gynaecologisch bed De bedding van het obstetrie-systeem heeft een constant systeem dat veilig, betrouwbaar, eenvoudig te bedienen, weinig ruis is en kan worden bediend door de begeleidende gezinsleden en het personeel van de verloskundige. Er is ook een optionele CD-stereo op het bed om de spanning van de moeder aan te passen. De leuningen rond het hoofdeinde zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. Het uiterlijk is mooi en genereus. Het kan gemakkelijk worden geladen of verborgen. Het hele bed is gemaakt van geïmporteerd leer van Achilles (PVC). Het is uit één stuk gegoten en heeft een waterdichte groef op het bed om lekkage van vruchtwater te voorkomen. Het is gemakkelijk schoon te maken en heeft antibacteriële, antifouling-, antislijtage- en geurbestendigheidseigenschappen. Het bedoppervlak kan in zijn geheel worden verhoogd en neergelaten; het achterpaneel is gevouwen en de voetplaat is opgetild en bestuurd door een elektromotor; de zitplaat is opgevouwen; en kan worden toegepast op verschillende posities zoals rugligging, zithouding, laterale houding, half liggende positie, enkelpositie en enkelpositie. De wijze van levering. Om de bevalling te vergemakkelijken, kan het voetbedboard ook worden losgemaakt, zijn er vuilbakken onder het bedboard en worden de beenframes aan beide zijden samen met de verborgen armleuningen gebruikt om het bezorgingswerk te vergemakkelijken. Het hele bedkussen kan worden verwijderd, gemakkelijk te reinigen, voor huishoudelijk gebruik. Gebruikt door grote ziekenhuizen. De hele structuur van het bed is gesloten en stofdicht; de basis is uitgerust met een gepatenteerd remsysteem, dat gemakkelijk kan worden gelopen of vergrendeld, en de zwenkwielen maken gebruik van het middelste besturingswiel, dat een hogere stabiliteit heeft. Alleen door de relevante werkingsprincipes van gynaecologische bedden te begrijpen, kunnen artsen hun werk uitvoeren wanneer ze op het werk zijn.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China