Hoe kan internet de hervorming van medische diensten bevorderen?

- Mar 19, 2018-

Op dit moment hebben Internet Big Three BAT en sommige ziekenhuizen internet + medische zorg het belangrijkste groeipunt voor toekomstige ontwikkeling gemaakt. De mobiele registratiedienst en de ziekenhuisnummerbron zijn de toegangen geworden voor alle soorten kapitaal, 'geweldig gokken'. Tegenwoordig klautert de mobiele medische industrie en is het onvermijdelijk. Herinnerend aan de "kopen". Misschien wel het grootste verschil met het 'Honderd Duizende Regimenten Offensief' is dat omdat de medische industrie ook beleidstoezicht en andere aspecten met zich meebrengt, de strijd tussen de opkomende industrie en traditionele industrieën niet zo snel zal worden verdeeld.


Door de tussenkomst van startkapitaal zijn sommige bedrijven begonnen hun inspanningen te sparen om zorgvuldig een duurzaam bedrijfsmodelkader te ontwerpen. Na meer dan een jaar accumulatie hebben zich grote fabrikantengroepen gevormd, zoals 5U, Chunyu, artsen, zorgverlenende artsen en andere mobiele medische instellingen die in de vorige periode zijn gestemd. Instellingen begonnen gebruikers geleidelijk op te stapelen. Grote en kleine mobiele medische bedrijven zijn betrokken geweest bij alle aspecten van medische diensten.


"Subversieve zorg" was ooit een retoriek voor mobiele medische bedrijven. Onder begeleiding van internetdenken is de manier waarop artsen echt meer punten kunnen oefenen de sleutel tot het bevorderen van hervorming van de gezondheidszorg. De vrije artsenpraktijk kan inderdaad het huidige systeem doorbreken en sommige van de artsen met operationele vaardigheden toegang geven tot het medische basisveld. Hoe de middelen van artsen te stimuleren en de onzichtbare hand van de markt artsen te laten begeleiden naar "meervoudige oefening", de "kooien" te openen die artsen binden en ze "ontsluiten" voor artsen. De grootste mate van persoonlijke waarde wordt bereikt door artsen. Het kernprobleem dat de medische app wil oplossen.

Vega Medical Equipment (Shanghai) zet zich in voor medische one-stop-service.

1 (4).jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China