Hoe het beste schaduwloze effect van de werkende lamp in gebruik te bereiken

- Aug 02, 2019-

Goed schaduwloos effect van een schaduwloze lamp in werking

Chirurgische schaduwloze lamp is een zeer belangrijke chirurgische schaduwloze lampverlichting die wordt gebruikt voor verlichting, operationele veiligheid, operationele kwaliteit en operationele efficiëntie, en blijft speciale acties ondernemen voor chirurgen om de gezondheid van de ogen te beschermen en medische ondernemingen aanzienlijk te ontwikkelen. Chirurgische schaduwloze lamp stelde een nieuwe ideale chirurgische schaduwloze lamp voor die aan de volgende voorwaarden zou moeten voldoen. Goed schaduwloos effect.

LED6+6 internal camera

De algemene operatielamp wordt chirurgie genoemd, die speciale lampen en reflectoren met een diameter van 50 tot 100 cm in de schaduw gebruikt. De lichtbron wordt vanuit verschillende hoeken van de onderwerpen verlicht volgens de verzameling objecten die voldoen aan de geïnterlinieerde interactie volgens de schaduw van het licht. De schaduw op het bestralingsoppervlak wordt een zeer lichte geest in de hand. Schaduwloze lamp is een belangrijke functionele en prestatie-index op het gebied van medische hulpmiddelen. Schaduwloze lamp kan voorkomen dat chirurgen chirurgische lamp waarnemen, herkennen en vormen. Schaduwloze lamp moet een hoge mate van zekerheid hebben over het oppervlak van het operatieveld en de vorming van een operatielamp. De schaduwloze lamp van de operatie op de weefsels toont een diepgaand beeld.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China