Hoe de operatiekamer met schaduwloze lamp schoon te maken

- May 06, 2019-

Om postoperatieve infecties te voorkomen en het aantal nosocomiale infecties (in ziekenhuizen) te verminderen, moeten de operatiekamers in de laatste fase schoon worden gehouden. Routines om het noodzakelijke niveau van reinheid in de chirurgische situatie te handhaven, moeten ongetwijfeld worden ontwikkeld en nageleefd. Dit zal resulteren in een veilige en hygiënische omgeving voor het personeel om een veilige en beschermende atmosfeer te bieden voor chirurgische patiënten. De algemene procedures die worden vermeld in de richtlijnen die u moet volgen om de operatiekamer schoon te houden.


1 veeg voor gebruik elke ochtend alle lampen van de operatiekamer, meubilair en apparatuur schoon, desinfecterende doek en een door het ziekenhuis goedgekeurd antibacterieel, antiseptisch reinigingsmiddel.


Reinig elke bewerking tussen kamers. Verpak en verwijder eerst alle items, zoals operatievellen en ziekenhuislinnen. Verzamel alle jassen, overschoenen, maskers, handschoenen en andere wegwerpartikelen en haal ze uit het operatiegebied voordat ze op de juiste manier worden weggegooid.


Reinig, desinfecteer en vervang alle items die tijdens de operatie worden gebruikt, zoals scalpels, pincetten en clips. Bovendien kan het reinigen van grote apparatuur, zoals trays en lampen, fysiek worden behandeld met chirurgische teams van antibacteriële en bacteriedodende reinigingsmiddelen.


4 gebruik een VAC-winkel of een droog / nat vacuüm om de vloer te reinigen, met speciale aandacht voor het werk van het chirurgische team. Verwijder alle meubels uit de operatiekamer en stof de dweil voordat u deze op de grond laat lopen om eventueel los vuil te verzamelen. Daarna goot het ziekenhuis het goedgekeurde ontsmettingsmiddel op de vloer en liet het ongeveer 10 tot 15 minuten zitten.


5. Maak eventueel droog of vastzittend materiaal los met een schuursponsje of borstel met borstelharen en borstel de vloer vervolgens schoon met een nat / droog vacuüm om vuil water te absorberen.


6 bedek de vloer met schoon water om het overgebleven desinfectiemiddel af te spoelen. Laat het spoelwater weken met een schone mopkop en laat de vloer drogen.


Breng het meubilair terug naar de kamer nadat de vloer helemaal droog is.


8 aan het einde van elke dag aangebrachte antibacteriële sterilisatieoplossingen voor de volgende items: apparatuur op muren of plafonds, laaghangende lampen, spoelbakken, alle operatiekamermeubelen, inclusief onderzijde en wielen en afvalcontainers, emmers of schalen, sterilisatie voor veel van deze producten mogelijk.

ba201712181526355500789


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China