Hoe chirurgische hanger toren duurzamer te maken

- Mar 02, 2018-

Hoe een chirurgische pendeltoren duurzamer te maken

In de medische industrie zal de toepassing van de hangende toren in de operatiekamer ongetwijfeld een groot gemak brengen voor veel artsen, maar ook voor veel patiënten om een sterke medische conditie te bieden, maar het onderhoud kan niet worden genegeerd, alle delen zijn erg belangrijk, deze delen moeten goed worden onderhouden. Welk werk heeft aandacht nodig?

1, voor de toepassing van de verschillende componenten van het apparaat worden strikte eisen, als de prestaties niet aan de tijd is die nodig is voor schroot, om de werking van de totale uitrusting niet te beïnvloeden,

2, In de uitrusting is elke krachtcomponent het belangrijkste onderhoudsonderdeel, om de mate van metaalmoeheid zeer goed te kennen, of er een scheur in de positie van de las is en of er een probleem in de constructie is. In de las van deze kracht componenten, en lassen hitte aangetaste zone onder het moedermateriaal leek abnormale situatie, is het noodzakelijk om tijdig maatregelen te nemen om op te lossen.

Specifiek bij het detecteren van de verschillende componenten van de operatiekamer kan de kraan verwijzen naar de volgende stappen: Bij het gebruik van 80 uur later is het noodzakelijk om tijdig te inspecteren. Bij het vervangen van de operator om alle vaste delen van de verbinding te controleren, als er een losse situatie is, moet deze onmiddellijk worden vastgedraaid. Als er een abnormaal geluid verschijnt, moet dit onmiddellijk worden gecontroleerd en een registratie maken.

Correct gebruik van de kraantoren in de operatiekamer, aandacht voor onderhoud van apparatuur, het uitstellen van afwijkende problemen of problemen in eerste instantie wanneer het snel maatregelen neemt om op te lossen, om de uitbreiding van het probleem te voorkomen, kunt u onder normale omstandigheden gebruiken , gebruik De levensverwachting kan ook langer worden.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Fabriek Toevoegen: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China