Onderhoudsmethode van veelvoorkomende fouten van elektrische bedieningstabel

- Mar 18, 2019-

1. Er is geen voorwaartse kantelbeweging van de elektrische operatietafel.

Als alleen voorwaartse kantelactie niet is, hebben andere acties, dat betekent dat de compressorpomp normaal werkt, maar de corresponderende contactschakelaarstoring of de corresponderende elektromagnetische klepstoring. Er zijn twee manieren om te beoordelen of de magneetklep goed of slecht is. De ene is om de weerstand te meten met een meter voor drie doeleinden, de andere is om er metaal op te plaatsen om te zien of er sprake is van afzuiging. Natuurlijk, als de zuigwerking van de elektromagnetische klep normaal is. Deze problemen kunnen ook optreden bij olieblokkades.

Als er niet alleen geen voorwaartse kantelactie is, maar ook geen andere actie, is dit de storing van de compressiepomp. Controleer eerst de spanning op de compressiepomp. Is de weerstand van de compressiepomp normaal met een meter voor drie doeleinden? Als al het bovenstaande normaal is, zal de commutatiecondensator uitvallen.

2. Elektrische operatietafel heeft actie in de ene richting en geen actie in de andere.

Eenzijdige fout zonder actie wordt meestal veroorzaakt door een elektromagnetische omkeerklep. De doorslag van de solenoïde omkeerklep kan worden veroorzaakt door het uitvallen van het regelcircuit of door een mechanische blokkering van de omkeerklep. De specifieke inspectiemethode is of er een spanning is in de eerste variabele omkeerklep. Als er spanning is, verwijder en reinig dan de omkeerklep. Vanwege langdurig gebruik, als er een kleine onzuiverheid is op de beweegbare as van de ondervragingsklep, zal de as worden geborsteld en vast komen te zitten, wat resulteert in slechts één richting van de operatietafel.

3. Het blijkt dat de operatietafel automatisch zal vallen, maar de snelheid is erg traag.

Dit soort situaties komt meer voor in de mechanische operatietafel, voornamelijk de uitval van de hefpomp. Na enkele jaren gebruik, kunnen er zeer kleine onzuiverheden achterblijven bij de opening van de inlaatklep, wat resulteert in een kleine inwendige lekkage. De oplossing is om de liftpomp te verwijderen en deze met benzine te reinigen, controleer vooral de olie-inlaatklep. Voeg na het wassen opnieuw schone olie toe.

4. Wanneer de operatietafel wordt gebruikt, is gebleken dat deze automatisch zal dalen, met een hogere snelheid en trillingsgeluid.

Deze fout wordt veroorzaakt door het probleem van de binnenwand van de hijskabel. Langdurige op en neer bewegingen, als er een kleine onzuiverheid in de leren schaal zit. Soms wordt de binnenwand van de slang uit de kras getrokken. Na verloop van tijd, hoe dieper de krassen, de bovengenoemde storing zal optreden. De oplossing is om de liftslang te vervangen.

5. De achterplaat valt automatisch tijdens de werking, maar de snelheid is erg traag.

Dit soort storingen wordt voornamelijk veroorzaakt door het lekken van een magneetventiel, wat meestal voorkomt in de elektrische operatietafel. Soms komen onzuiverheden aan de mond van de elektromagnetische klep samen tijdens langdurig gebruik. De oplossing is om de magneetklep te demonteren en deze met benzine schoon te maken. Opgemerkt moet worden dat vanwege de hoge tegendruk, de algemene elektrische operatietafel is ontworpen met twee elektromagnetische kleppen in serie. Tijdens het reinigen moeten twee kleppen samen worden schoongemaakt.

8801-1


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China