Medische dienst Informatisering zal een algemene trend worden

- Mar 16, 2018-

Medische dienstinformatisering zal een algemene trend worden

Hoe kunnen we in het kader van de nieuwe medische hervormingssituatie de openbare goede eigenschappen van de openbare gezondheidszorg waarborgen en effectief sociale krachten van derden gebruiken om de ontwikkeling van de gezondheidsindustrie te versnellen? Insiders van de industrie geloven dat de informatieverstrekking over medische diensten in de toekomst de algemene trend van medische ontwikkeling in China is, en is ook een van de basisrichtingen van de nieuwe medische hervorming in China.

Volgens het seminar over "De toekomst van de medische informatievoorziening en benoemingsregistratie in het kader van de nieuwe hervorming van de gezondheidszorg", met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de economie, verbetert de informatietechnologie voortdurend het levensonderhoud van China's mensen: met de bus uit, door de stad jatten Internet en boeken via de telefoon. Vliegtickets, mobiele telefoons en andere hulpprogramma's. De deelname van veel externe sociale krachten zoals China Netcom en Ai Kang Guobin heeft ook het informatiseringsproces van ziekenhuisdiensten sterk bevorderd. Benoeming en registratie is een specifieke toepassing van informatietechnologie op het gebied van medische diensten.

Deskundigen tijdens de bijeenkomst zeiden dat China een bevolking van 1,3 miljard heeft. Het verstrekken van op informatie gebaseerde medische diensten voor zo'n grote bevolking zal een enorm systematisch project zijn. Volgens de meest recente gegevens die zijn gepubliceerd in de China Health Statistics Summary van 2008, waren de totale kosten van de gezondheid in China goed voor 4,7% van het bbp, wat lager was dan 8,8% in Brazilië en 6,5% in Mexico. En 7,7% van Turkije, ver onder het niveau van de ontwikkelde landen. In feite is het meest fundamentele probleem het ernstige tekort aan medische middelen als gevolg van ontoereikende financiering. Hoewel het nieuwe medische hervormingsplan de komende drie jaar 850 miljard yuan zal investeren, vanwege de langetermijn "schuldendienst" van China op het gebied van medische investeringen, met name de volksgezondheids- en gemeenschapsgezondheidsstelsels, zal de bestaande investering nog steeds niet in staat zijn om fundamenteel Spanningen in medische hulpmiddelen oplossen.

Deskundigen tijdens de bijeenkomst zijn van mening dat informatietechnologie China Medical de mogelijkheid zal bieden om de waarde van beperkte middelen rationeel in te zetten en te maximaliseren. Vanuit dit oogpunt is de constructie van een afsprakenregistratiesysteem een dringende taak. De implementatie van een afspraakregistratie via geavanceerde technologieën zoals internet is een specifieke toepassing van medische service-informatie. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor het gemak van mensen die medische behandeling zoeken en het gebruik van medische hulpmiddelen verbeteren, waardoor de moeilijkheid van medische behandeling wordt opgelost.

Vega Medical Equipment (Shanghai) zet zich in voor medische one-stop-service.

1 (4).jpg

Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China