Operating Room Suspension Tower, A Rescue Hulpapparatuur, is in grotere mate verbeterd.

- Jun 26, 2019-

Het is een zeer verstandige keuze om de operatiekamertoren te gebruiken. Waarom zeg je dat? Wat is het speciale gebruik van de operatiekamertoren?

Dit apparaat is een reddingsassistent, die apparatuur kan bieden die nodig is voor redding, zoals een infuusrek, zodat verpleegkundigen de infuusfles onmiddellijk kunnen ophangen om de vereiste vloeibare medicijnen voor patiënten af te leveren. Natuurlijk is deze rol zeker niet in staat om de voordelen te weerspiegelen, omdat het infuusrek dat gewoonlijk wordt gezien, ook dergelijk werk kan voltooien. Het is ook uitgerust met gasterminals, die kunnen worden overgebracht naar een aantal medische gasterminals, en de lijnen van deze gasterminals hebben een redelijke lay-out, zullen de aangrenzende apparatuur niet verstrengelen, zodat de redding in de war is. Het heeft 8 stopcontacten, die een netwerkinterface en een telefooninterface kunnen bieden. Het is zeer geavanceerd en professioneel. En deze zullen worden geïntegreerd in een geïntegreerd werk van apparatuur, zodat we de efficiëntie van redding in grotere mate kunnen verbeteren.

Bovendien is een ander voordeel dat de infectiegraad van patiënten aanzienlijk wordt verminderd. Chirurgische infectie komt ook vaak voor, omdat sommige apparatuur geen antimicrobieel effect heeft, sommige ziektekiemen op de apparatuur zal adsorberen en contact met patiënten in de reddingstijd opneemt, ziektekiemen zal brengen en de apparatuur zelf geen ziektekiemen bevat, maar ook heeft een sterilisatie-effect, wat de veiligheid van patiënten verbetert.

VG-18-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China