Operatiekamer Hangtoren Operatiekamer Hangtoren is nu de noodzakelijke operatiekameruitrusting.

- Jul 18, 2019-

Wat is een operatiekamer toren? De zogenaamde operatiekamerhangtoren is de noodzakelijke operatiekamerapparatuur, de medische industrie blijft groeien, maar verbetert ook voortdurend het product. Op dit moment, meer en meer algemeen gebruikt, wat zijn dan zijn eigen kenmerken? Wat is het algemene toepassingsgebied? Welke functies hebben ze?

De ophangtoren van de operatiekamer is een nieuw type praktische medische hulpapparatuur die vaak wordt gebruikt in de moderne operatiekamer en intensive care (IC). Het heeft de functie van horizontale rotatie en stelt medisch personeel in staat om medische apparatuur met gemak en gemak te bedienen. Alle soorten medisch gas, sterke en zwakke elektriciteit, netwerkuitgangsaansluitingen zijn geïntegreerd in de console en uitgerust met een demper om drift te voorkomen. Platform en lade kunnen een bepaald gewicht aan medische instrumenten plaatsen. Deze apparatuur is een ideaal platform voor medisch gas, stroomvoorziening en instrument voor medisch personeel. Solide ontwerp, fabricage en gebruik van standaard desinfecterende reinigende composietoppervlakken, kunnen vervuiling volledig elimineren.

Over het algemeen is het een nieuwe en praktische medische hulpapparatuur die veel wordt gebruikt in een moderne operatiekamer en intensive care (IC). Het heeft de kenmerken van flexibele rotatie, handig remmen en nauwkeurige positionering.

VG-18-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China