Principe van hoofdlichaamstructuur van elektrisch bed

- Jun 04, 2019-

Het elektrische bedieningsbed wordt aangedreven door elektro-hydraulische druk en bestaat uit bedieningsschakelaars, snelheidsregelkleppen en elektromagnetische kleppen. De hydraulische krachtbron wordt geleverd door de elektrohydraulische tandwielpomp om de heen en weer gaande beweging van elke bidirectionele hydraulische cilinder te regelen. Het bedieningsbed wordt geregeld door de sleutel van het handvat om van positie te veranderen, zoals de links-rechts kanteling, de taille-achter kanteling, de verplaatsings- en fixatiefuncties. Maak het aan de vereisten van verrichting.

(1) Hydraulisch systeem: hydraulisch systeem wordt gekenmerkt door compacte structuur, klein volume, lichtgewicht, weinig lawaai, stabiele controle, eenvoudige installatie en algemene lay-out. Het hydraulische systeem omvat een olietank, eenrichtingsklep, elektromagnetische klep, ontlastklep, cysticumaccumulator, manometer, gasklep en cilinder, enz. De cystische accu kan worden gebruikt als een voedingsbron om drukolie op te slaan en energie vrij te geven wanneer dat nodig is. De druk wordt automatisch gecompenseerd volgens de manometer. Aandrijfmotoren worden onafhankelijk aangedreven door hun respectieve ondersteunende drivers. De twee zijden van het bed zijn uitgerust met bedregelaars met nauwe bediening en verschillende bewegingsbedieningen kunnen worden uitgevoerd door handregelaars.

2) Circuit systeem: de parameters van elektrische operatietafel worden gecontroleerd door microprocessor. De microprocessor is verbonden met de hydraulische en motoractuators via de besturingsaandrijving. De hydraulische en motoraandrijvingen worden gebruikt om verschillende bewegingen van het bedieningsbed te voltooien, inclusief voorwaartse en achterwaartse beweging, longitudinale beweging, hefbeweging en bedrotatie. Het ontwerp van de microprocessor kan het ontwerp van de schakeling vereenvoudigen, de foutpunten in de lijn aanzienlijk verminderen en de betrouwbaarheid van de actie verzekeren.

8804-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China