Redenen voor tilt in elektrische bediening Bed

- Dec 11, 2017-

Elektrisch opererende beddenfabrikanten denken, allereerst om te bepalen of de solenoïdeklep defect is, de wijze van beoordelen omvat twee soorten: de ene is om een ​​weerstandsmeting van drie meter te gebruiken, de andere met metaal om te zien of er zuigkracht is. Natuurlijk, als de zuigwerking van de elektromagnetische klep normaal is. Het probleem kan ook optreden wanneer het oliecircuit geblokkeerd is.

Bepaal vervolgens of de compressiepomp defect is. Controleer eerst de compressiepomp op de spanning is niet, met een drie-meter-schaal compressie pomp weerstand, als de voorgaande zijn normaal gesproken de commutatie condensator fout. De elektrische operatietafel heeft een actie in één richting en geen actie in de andere richting. Eenzijdige fout zonder actie wordt meestal veroorzaakt door een elektromagnetische richtklep. Elektromagnetische klep omkeren van de klep kan het regelcircuit zijn dat wordt veroorzaakt door een slechte, ook mechanische kaartmatrijs van de omkeerklep. De specifieke controlemethode is dat de eerste hoeveelheid omkeerklep geen spanning heeft. Als het werkbed voltage naar de omkeerklep uit elkaar te reinigen.

Vanwege het langdurig gebruik, verander de actieve as van de klep. Tienduizenden van een kleine onzuiverheid zullen ervoor zorgen dat de as dood gaat, waardoor de operatietafel slechts één werkingsrichting heeft. Het gebruik van de operatietafel zal automatisch naar beneden vallen, maar de snelheid is erg traag. Deze situatie doet zich meer voor in de mechanische bedieningstafel, voornamelijk de storing van de hefpomp. Het gebruik van de operatietafel na een aantal jaren kan voorkomen dat zeer kleine verontreinigingen in de ingangsklep vastzitten, wat resulteert in een klein lek. De oplossing is om de hefpomp uit elkaar te halen met benzine, vooral om het olie-inlaatventiel te controleren.