Standaardisatie van multifunctioneel obstakelbed voor gynaecologie

- Mar 25, 2019-

Standaardisatie van multifunctioneel obstakelbed voor gynaecologie

Het gynaecologische operatiekamer wordt voornamelijk gebruikt voor gynaecologische en verloskundige abortusoperaties en kan ook voldoen aan gynaecologische abdominale chirurgie, vulva, vaginale chirurgie, gynaecologisch onderzoek, verloskundige bevalling, enz. Alle functies van gynaecologisch obstetrisch bed zijn elektrische controle. Het heeft goede uitgebreide mechanische prestaties, het bedoppervlak stijgt en valt op en neer, en de hoekverstelling van de stoelplaat wordt geregeld door de motor, zodat deze veilig, betrouwbaar en soepel loopt. Elektrisch obstakelbed

Bediening van de controller van de Palm controller en pedaalbediening. De verbinding en de hoek van het operatiekan zijn vloeiend en moeilijk te scheiden, wat ervoor zorgt dat botsing en verbindingsscheiding niet gemakkelijk voorkomen tussen patiënten die op en neer gaan naar bed en tijdens het gebruik. Het kan patiënten de veiligste, comfortabele en beste positie bieden om de beste positie te bereiken die artsen moeten aanpassen.

2002-C-2


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China