Structuur van orthopedische operatietafel

- Jan 04, 2019-

Orthopedische multifunctionele operatietafel, waarbij het gebied van orthopedische medische apparatuur, fabricage technologie, is geschikt voor routinematige orthopedische chirurgie en breuk tractie operatie, gesloten manipulatief reductie operatie onder tractie, gips verbanden operatie in alle delen van het lichaam van de gewonden en zieken. Het is voornamelijk samengesteld uit hoofd frame, bed paneel, bovenste extremiteit tractie, Thomas frame, onderste extremiteit demontage bed, voorzijde en achterzijde opheffing posts, vaste schoenen hand trekinrichting, onderste ledematen tractie arm, knie gezamenlijke beugel chassis.

Het gebruiksmodel heeft redelijke structuur en volledige functies, en kan voldoen aan de eisen van verschillende orthopedische operaties, vooral wanneer de tractie en vermindering van de bewerkingen worden uitgevoerd zonder dat het operationele bed, die effectief kan worden gewijzigd verbeteren van de kwaliteit van de medische behandeling en vermindering van het optreden van de medische ongevallen; voor patiënten met fractuur van de ledematen, het gebruik van de operationele bedding van de utility model kan niet alleen de intensiteit van de werken van medisch personeel verminderen, maar ook de intensiteit van het werk van medisch personeel verminderen kunnen. Om de kwaliteit van de restauratie en het risico dat zich in de restauratie voordoen kan.

01A


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website:http://www.Vega-Medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China