Aan de volgende punten moet aandacht worden besteed bij het installeren van een schaduwloze lamp voor gebruik

- Oct 10, 2019-

De volgende punten moeten in acht worden genomen bij het installeren van een schaduwloze lamp voor gebruik:

1. De lampkop van de verlichtingslamp bevindt zich ten minste 2 m boven de grond.

2. Alle armaturen die op het dak zijn bevestigd, moeten redelijkerwijs worden geplaatst om ervoor te zorgen dat ze elkaar niet hinderen in functie. Het plafond moet sterk genoeg zijn om de lamp te laten draaien.

3. De lampkop van de lamp moet gemakkelijk te vervangen en schoon te maken zijn.

4. Verlichtingslamp moet zijn uitgerust met een hittebestendig apparaat om de invloed van stralingswarmte op chirurgisch weefsel te verminderen. De oppervlaktetemperatuur van het metalen lichaam waarmee de lamp in contact komt, mag niet hoger zijn dan 60 ° C, de oppervlaktetemperatuur van het niet-metalen lichaam waarmee de lamp in contact komt mag niet hoger zijn dan 70 ° C en de maximaal toelaatbare temperatuur van de metalen handgreep moet 55 ° C bedragen.

5. De bedieningsschakelaars van verschillende verlichtingslampen moeten afzonderlijk worden ingesteld om afzonderlijk te worden geregeld in overeenstemming met de gebruikseisen.

Bovendien zal de lichtintensiteit worden beïnvloed door de gebruikstijd van de lamp, het stof dat zich op het oppervlak van de lamp heeft afgezet en de muur, waaraan aandacht moet worden besteed en tijdig moet worden aangepast en verwerkt.

15433973091019468


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, North Of Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China