De medisch apparaat industrie Usher In de Aziatische tijdperk-deel 2

- Apr 18, 2018-

status-quo

Producten genieten van een goede reputatie

Japan is de grootste markt van het medische apparaat in Azië. Het land reeds heeft geavanceerde en voltooien van verordeningen voor medische Apparaatbeheer en een groot aantal goed opgeleide professionele en technisch personeel. Daarom, Japan's medische apparaat producten genieten van een goede reputatie in de internationale markt. Voor de exporteurs van Europese en Amerikaanse medisch hulpmiddel is het niet een gemakkelijke taak om hun producten in de Japanse markt omdat Japan zeer strenge goedkeuring- en testprocedures voor geïmporteerde medische apparaat producten, en nog belangrijker, Japan zelf heeft is ook de wereld. De belangrijke medische instrumentenbouwers zijn grote landen en grote exporteurs.

China: Vol kansen voor het bedrijfsleven

Voor medische instrumentenbouwers in Europa en de Verenigde Staten is China niet alleen een grote exportmarkt, maar ook een belangrijke import-markt. Aan de ene kant, in tegenstelling tot Japan ontbrak tot de vroege jaren 1990, China nog een perfect systeem van wet- en regelgeving aangaande geïmporteerde medisch hulpmiddel producten. China ontbrak bovendien de mogelijkheid om zelfstandig ontwikkelen en produceren high-end medisch hulpmiddel producten (zoals CT, MRI en PET). Capaciteit en binnenlandse dringend behoefte aan dergelijke diagnose-apparatuur, zodat in de jaren 1990, met de snelle ontwikkeling van de economie van China, werd het al snel een grote markt voor Europese en Amerikaanse fabrikanten high-end medisch hulpmiddel producten te verkopen. Volgens de statistieken van de Pacific Bridge Consulting Corporation, in de jaren 1990, heeft het aantal CT machines geïmporteerd door China overtrof die van de meeste Aziatische landen behalve Japan.

Op dit moment, Europese en Amerikaanse fabrikanten van medische hulpmiddelen over het algemeen geloven dat China de meest commerciële markt in Azië. China heeft niet alleen een bevolking van 1,3 miljard, maar heeft ook enorme voorraden externe reserves (dit is beter dan andere Aziatische landen). Daarom is de mogelijkheid om te betalen is geen probleem. Een andere factor die niet mag worden vergeten is dat China, zoals Japan, met een vergrijzende bevolking kampt. In veel grote steden in China, ouderen boven de leeftijd van 60 is al goed voor 16% van de stedelijke bevolking. Het aandeel van ouderen in Japan is hoger dan in China. Ouderen moeten medisch hulpmiddel producten meer dan andere mensen, met name kleine elektronische medische hulpmiddelen, zoals binnenlandse elektronische diagnostische en therapeutische instrumenten. Westerse economen geloven dat in de toekomst, China, net als Japan, moet importeren meer implanteerbare stents, orthopedische instrumenten huis elektronische diagnostische instrumenten, atriale defibrillatoren, cardiale pacemakers en diverse grote elektronische diagnostische apparaten. . Dit zal leiden tot meer exportmogelijkheden voor Europese en Amerikaanse medische instrumentenbouwers.

Aan de andere kant, in tegenstelling tot India, China kan produceren het grootste deel van de producten gebruikte medische apparatuur, met name China heeft's werelds sterkste wegwerp medische apparaat producten, zoals disposable spuiten, infuus sets, bloedtransfusie tassen en algemene chirurgische instrumenten. De productiecapaciteit van verschillende medische textiel (met inbegrip van maandverband, steriel gaas, chirurgische servetten en medische kleding). Op dit moment het aantal fabrikanten van medische hulpmiddelen met een bepaalde omvang van de productie in China hoger is dan de som van Europese en Amerikaanse fabrikanten van medische hulpmiddelen, waarvan 200 medische instrumentenbouwers in de productie van wegwerp medical, Inc. specialiseren apparaat producten. Door de ontwikkeling in de afgelopen jaren, is China een snel opkomende exporteur van medische apparaat producten geworden. Veel lage-waarde-added arbeidsintensieve medische apparaat producten hebben exportmarkten. Disposable spuiten voor klinisch gebruik in de Verenigde Staten zijn bijvoorbeeld voornamelijk uit China.

India: Toerisme-economie stimuleert invoer

Hoewel India 's werelds meest bevolkte land na China is, is de totale economische productie minder dan een kwart van die van China. In de afgelopen jaren, is de uitvoer van de API's in India heeft snel ontwikkeld. India heeft een basisstuurprogramma medische industrie echter nog niet vastgesteld. De productie van medische apparatuur is een "korte been" in het land. De meeste van haar binnenlandse medische apparaat producten worden geïmporteerd uit het buitenland. In het afgelopen decennium, heeft India ontwikkeld de "medische" toeristenindustrie. Jaarlijks reizen meer dan 100.000 patiënten in Europa en Amerika naar Indiase ziekenhuizen als toeristen. Het is dus mogelijk een jaarlijkse import om waarde te creëren voor US$ 150 miljoen in producten voor medisch hulpmiddel.

Zuidoost-Azië en West-Azië: verwacht te worden van een nieuwe Hot Spot

Naar de nieuwe warme landen in de Aziatische medische apparatenmarkt verwachting Zuidoost-Aziatische landen zoals Maleisië, Thailand en Indonesië. Economische deskundigen voorspellen dat de totale jaarlijkse importeren en exportvolume van medische hulpmiddelen in Zuidoost-Azië meer dan US$ 1,5 miljard zal bereiken.

Wegens de overvloedige reserves van olie en aardgas in de regio West-Azië en de stijgende olieprijzen op de internationale markt in de afgelopen jaren, hebben de West-Aziatische landen sterk geprofiteerd. West-Azië wordt in de toekomst een belangrijke markt voor medische hulpmiddelen. Verwacht wordt dat het aantal geïmporteerde medische hulpmiddelen in West-Azië naar verwachting zal meer dan US$ 1 miljard.


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website:http://www.Vega-Medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China