De medische terminalmarkt graaft dieper om een bredere markt te openen Deel 3

- Apr 28, 2018-

Belangrijke klantensamenwerking

Welke klant wordt als belangrijkste klant gekozen?

Ten eerste moeten we de situatie van de klant onderverdelen, selecteren met een stabiele omzet tot op zekere hoogte, een solide netwerk hebben, een sterke marktinvloed hebben en een sterke invloed hebben in een grote regio of industrie; en hebben enige ervaring met marktoperaties en kunnen samenwerken met ondernemingen. Marktontwikkeling.

Ten tweede moeten we het aantal leidende klanten bepalen dat een grondige ontwikkeling van de marktwerking kan uitvoeren. Het kan worden geïmplementeerd volgens de werkelijke situatie van elk bedrijf, maar het aantal mag niet te hoog zijn. Het moet worden gekoppeld aan de middelen van het bedrijf en het moet worden gehandhaafd op ongeveer 1/10 kans.

Ten slotte moeten we beleidsondersteuning geven aan belangrijke klanten. Bedrijven kunnen regelen op basis van de werkelijke situatie van hun eigen activiteiten, voor de belangrijkste klanten in de promotie, marktontwikkeling, productpromotie, lokale relaties en andere aspecten om het beleid te kantelen, om de ordelijke en gestage groei van de verkoop van de sleutel te garanderen klanten. Er moet echter ook rekening worden gehouden met het aandeel van marketinguitgaven en het algemene toewijzingsprobleem.

Door het niveau van de dialoog tussen belangrijke klanten en bedrijven te verhogen, is het een effectief middel om in hun eigen behoeften te voorzien en hun behoeften te respecteren. Het bedrijf kan de status van belangrijke klanten in verschillende kanalen bepalen door klanten in verschillende kanalen te onderzoeken en te bepalen. Tegelijkertijd vergroot u via verschillende individuele awards het gevoel bij de toonaangevende klanten te horen, het eens te zijn met hun prestaties en goede incentieresultaten te behalen.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China