De medische terminalmarkt graaft dieper om een bredere markt deel 2 te openen

- Apr 28, 2018-

Belangrijkste markt operaties

Voor de bestaande markt moeten ondernemingen niet alleen van de zelfgedisciplineerde wijze van beheer afkomen, maar ook speciale aandacht besteden aan de verschillende abnormale gedragingen die het bedrijf heeft tijdens zijn activiteiten. De abnormale gedragingen die hier worden genoemd, omvatten bijvoorbeeld zelden aandacht voor het grondige graven en ontwikkelen van bestaande markten, maar richten zich op de exploratie van nieuwe klanten en nieuwe markten. Daarom moet het bedrijf, onder het uitgangspunt van het effectief beperken van verschillende abnormale verkoopgedragingen, een onderverdeling van de regionale markt uitvoeren volgens de algemene markttransacties, en de belangrijkste markten, potentiële markten, algemene markten en lege markten verdelen, en verantwoordelijk zijn voor de regionale operaties. Mensen gaan naar de frontlinie van de markt om de marktomstandigheden goed te begrijpen en de markt te helpen bij ontwikkeling op hoger niveau.

De eerste stap op de markt is vooral het bezoek van oude klanten, de ontwikkeling van nieuwe kanalen en de ontwikkeling van nieuwe klanten. De tweede stap is gerichte ontwikkeling van belangrijke markten. Allereerst moeten we het aantal belangrijke markten bepalen, afhankelijk van of de menselijke, materiële, financiële middelen en andere middelen van het bedrijf een goede match kunnen zijn voor deze markten! Het te begrijpen principe is: eerder minder en meer verfijnd, niet veel meer! Concentreer voordelige hulpmiddelen op een paar markten. Ten tweede, om een belangrijke markt te selecteren, moeten we eerst weten wat voor soort markt geschikt is als een belangrijke ontwikkelingsmarkt. De standaard is als volgt:

1. Het verkoopvolume is stabiel op een bepaalde hoogte en verandert zelden als gevolg van externe factoren. Het verkoopvolume is relatief stabiel en op een bepaalde hoogte hebben dergelijke marktproducten al een zekere invloed op de lokale markt. Agenten en consumenten hebben de producten in principe geaccepteerd, een bepaalde marktbasis gevormd, zijn gemakkelijk te promoten en bekend te maken en zijn ook gemakkelijk te verbeteren. Omzet.

2. De markt heeft een groot potentieel en is geschikt voor verdere ontwikkeling. Als door lokale factoren zoals douane, geografie en economische omstandigheden, het lokale gebruik van drugs en het gebrek aan mediapropaganda aantonen dat de markt potentieel heeft om te worden aangeboord, kan het ook worden gebruikt als een belangrijke markt voor ontwikkeling.

3. De markt heeft een sterke invloed en kan een sterke invloed hebben in grote regio's of industrieën. Omdat de markt zelf centraal staat in de verspreiding van informatie, ongeacht de economische situatie, informatie, enz., Heeft deze een sterke stralingsimpact op de omliggende gebieden en zelfs verder gelegen gebieden. Als het eenmaal is opgericht als een typische markt, is het bevorderlijk voor het begeleiden van de verkoop in de omliggende gebieden.

4. Concurrentie van afzonderlijke productmarkten is zwak en eenvoudig te bedienen. De concurrentie voor enkel product in de regio is niet erg fel. Verschillende fabrikanten hebben niet veel marketinginspanningen in deze markt geïnvesteerd en zorgen voor een tijdige toename van de intensiteit van de marktontwikkeling, die een gunstige positie in de marktontwikkeling kan innemen!


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China