De medische terminalmarkt graaft dieper om een bredere markt te openen Deel 1

- Apr 26, 2018-

De huidige marktconcurrentie is buitengewoon fel. Met name de werkmaatschappijen waarvan de investering het belangrijkste marketingmodel is, wanneer de stijging van de marketingkosten geen winst oplevert, moeten zij de marktveranderingen zorgvuldig bestuderen en een nieuwe manier vinden om de markt open te stellen.

Om de bestaande markt te analyseren, zijn er twee grootste problemen: ten eerste is homogeniteit van producten ongekend ernstig; ten eerste is kanaalconcurrentie ongekend fel. Er zijn zoveel producten van hetzelfde type of zelfs dezelfde medicijnnaam en zelfs de geneesmiddelen die verband houden met het therapeutische mechanisme zijn van vorm veranderd in de vorm van vervangende verpakkingen en doseringsvormen. De felle concurrentie in de homogenisering van producten heeft ertoe geleid dat sommige bedrijven blindelings zijn gevolgd. Ondernemingen volgen blindelings de trend van kanaalontwikkeling, van klinische geneesmiddelen tot OTC-keten, van de plattelandsmarkt tot de medische instellingen van de gemeenschap, zolang er een nieuw concept in de industrie is, zullen bedrijven zich tot hen wenden, meestal gebrek aan rationeel denken en voorzichtige keuze.

Als beleggingsondernemingen nog steeds vertrouwen op "tentoonstelling + reclame + telemarketing" om de dagelijkse productverkoop te behouden zonder na te denken over wijzigingen, zullen ze vroeg of laat door de markt worden geëlimineerd. Op dit moment hebben een aantal binnenlandse bedrijven met duidelijke positionering en sterke toekomstgerichte acties acties ondernomen om een nieuwe verkenning van het marketingmodel uit te voeren. Het graven van de terminal is een nieuwe verkenning.

Als frontlinie van productverkopen moet de onderneming er groot belang aan hechten. De traditionele investeringsbedrijven moeten de vorige manier van negeren van terminalverkoop wijzigen en geleidelijk overstappen van de passieve marktontwikkelingsmodus waarin alleen de call, mail en informatie van het kantoor naar het zakelijke personeel worden gestuurd om wortel te schieten op de markt, en de dynamiek van de lokale markt en marktomstandigheden in detail begrijpen. Onderzoek effectief de eerstelijnsmiddelen en vergroot de concurrentiepositie van producten in de kanalen door integratie. Een van de belangrijkste factoren is dat het verkooppersoneel van het bedrijf actief op de markt moet komen in plaats van het passief te accepteren. Dus, hoe actief de frontlinie te penetreren en diep in het potentieel van de terminal te graven?

Focus op kanalen

Kanalen zijn kanalen voor producten om te "trouwen" van bedrijven tot agenten en consumenten. Of een product effectief kan worden verkocht, hangt af van de vraag of het bedrijf de kenmerken van het kanaal diepgaand kan bestuderen en of het professionalisme kan bereiken. Hoe echte potentiële agenten te verkennen? Beleggingsmaatschappijen kunnen zich richten op de volgende punten:

1. Het lokale bied- en aanbestedingskantoor kan effectief contact opnemen met een groot aantal klanten waarvan de hoofdactiviteit verkoop is;

2. Het lokale gelieerde bedrijf zal een groot aantal aangesloten individuen hebben die aan het begin of het einde van de maand verschijnen;

3. De persoon die verantwoordelijk is voor de aanschaf van een enkele winkel verspreid over het land is ook een richting van de verkoop van producten.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China