Het principe en onderhoud van elektrisch bed

- Jun 13, 2019-

Het werkende principe van het elektrische werkende bed keurt het elektro-hydraulische systeem goed. De hoofdbesturingsstructuur bestaat uit een bedieningsschakelaar, snelheidsregelklep en magneetventiel. De hydraulische krachtbron wordt geleverd door de elektrohydraulische tandwielpomp. De heen en weer gaande beweging van elke bidirectionele hydraulische cilinder wordt bestuurd en de positie van arseen wordt veranderd volgens de gezonde besturing van het operatiekan, zoals heffen, links-rechts kantelen, rigoureus achterover kantelen, Yao terug optillen en bewegen met dezelfde functie. . Maak het aan de vereisten van verrichting.

(1) In het proces van langdurig gebruik is het belangrijkste om de operatietafel schoon te maken. Sluit na de operatie de stroomtoevoer af, was de buitenkant van de operatietafel om bloedvlekken te verwijderen en spuit desinfectiemiddel op het vuil. Gebruik geen sterk bijtend of zuur reinigingsmiddel en desinfectiemiddel. Spoelen met water is ten strengste verboden. Bij het wassen en ontsmetten van de grond moet het onderste wiel van de operatietafel worden neergelaten en op een droge plaats worden geduwd om binnendringend vocht te voorkomen.

(2) Omdat de olietank regelmatig moet worden geïnspecteerd wanneer hydraulische druk wordt gebruikt, kan het bed in de laagste positie worden neergelaten en moet de resterende olie van de hydraulische olie in de tank worden geïnspecteerd op 3/4 wanneer de olietank onvoldoende is.

Het gestroomlijnde en door röntgenstralen overdraagbare koolstofbedoppervlak van het elektrische bedieningsbed biedt een ontspannen hoek voor het fotograferen van de C-arm; het verwijderen van de kopplaat van de beginpositie en deze achter de pootplaat te bewegen, kan het opnamebereik van de C-arm vergroten; het ontwerp van de desktop-hulpcontroller biedt een dubbele verzekering voor de bediening van het operatiekanaal; het geluid van het hydraulische systeem is laag en het vermogen is sterk; het biedt een eersteklas positioneringsnauwkeurigheid en kracht. Flexibiliteit van bediening en soepel functioneren.

8804-B-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China