Het systeem van elektrische operatietafel

- Dec 11, 2017-

Elektrische operatietafel heeft een elektrisch hydraulisch systeem, een circuitsysteem met elektrisch hydraulisch vermogen, door de bedieningsschakelaar, snelheidsregelklep en elektromagnetische klepsamenstelling van het hoofdlichaam van de constructie.

De elektrische werkende lijst door de elektrische hydraulische tandwielpomp om hydraulische krachtbron te verstrekken, controleert elke bidirectionele hydraulische cilinder reciprocerende beweging. En door het handvat om de bediening van het bed te controleren om verschillende posities van de transformatie uit te voeren, zoals het opheffen van de linker en rechter tilt Jian, taille terug, bewegende en vaste functies. Om aan de operationele vereisten van de operatie te voldoen.

(1) Hydraulisch systeem: multifunctionele bediening Bedhydraulisch systeem. Het hydraulische systeem heeft de eigenschappen van compacte structuur, kleine grootte, lichtgewicht, met geringe geluidssterkte, stabiele controle, gemakkelijke installatie en algemene lay-out. Het hydraulische systeem omvat een brandstoftank, terugslagklep, magneetventiel, overstroomventiel, cystic-energieopslagapparaat, manometer, gaspedaal CE en oliecilinder, enz. Het cystic energieopslagapparaat kan worden gebruikt als een stroombron. Wordt gebruikt om drukolie op te slaan en energie vrij te geven wanneer dat nodig is. Volgens de manometer om de automatische compensatie van druk te bereiken. Aandrijfmotoren worden onafhankelijk aangedreven door hun respectievelijke aandrijvingen. De twee zijden van het bed zijn uitgerust met een afstandbedienbare bedregelaar en kunnen worden bediend met een handbedieningsapparaat.

(2) Circuitsysteem: het circuitsysteem van de operatietafel, de parameters van het operatiebed worden geregeld door de microprocessor. De microprocessor is verbonden met de hydraulische en motoractuator via het besturingsonderdeel. Universeel bedieningsbed hydraulische en motoraandrijvingen worden gebruikt om de werking van het bed van de verschillende bewegingen te voltooien, waaronder: voor- en achterwaartse beweging, longitudinale beweging, hefbewegingen en de rotatie van het bedoppervlak. Het ontwerp van het circuit kan worden vereenvoudigd door een microprocessor te gebruiken. Reduceer het lijnfoutpunt aanzienlijk. Zorgen voor de betrouwbaarheid van de actie.